Canada

CANADA

Canada er tosproget og multikulturelt og har en bred variation i deres befolkning, landskaber og livsstil. Fra landsbyer i nord til de dynamiske moderne byer, der findes i de ti provinser og to territorier, er Canada blevet hjemsted for mangfoldighed.

Du vil bo hos en værtsfamilie og opleve livet som canadierne gør – altid med  et tvist af europæisk kultur. Bliv involveret i alle former for aktiviteter fra foreninger og sport til musik og dramagrupper på det lokale high school eller i samfundet. Fællesskabet spiller en vigtig rolle i den canadiske hverdag, ligesom i sport og fritid. Fra ishockey til alpint skiløb til windsurfing, er der noget til at tilfredsstille enhver smag. Tilbring tid med dine nye venner, mens du udforsker de mange vidundere, Canada har at byde på.

Du kan nyde storbyatmosfærer i byer som Toronto, Calgary eller Vancouver, eller udforske den vilde, utæmmede natur i vildmarken. Forestil dig de fantastiske canadiske Rocky Mountains med skisteder i verdensklasse, krystalklare søer og floder, eller Toronto’s CN Tower – en af ​​verdens højeste fritstående bygninger.

Her kan du opleve eventyret og være en del af en ny kultur, og vil stadig føle dig sikker inden for et kendt sprog, hvor både Skole- og familieliv vil føles nemmere i dit nye canadiske samfund.

Nyd den særprægede fransk canadiske kultur, en blanding af fransk og nordamerikansk. Du vil komme til at elske den varme og sofistikerede “Québécois”, mens du lærer fransk. Quebec City er den eneste fæstningsby på det Nordamerikanske kontinent og opretholder en tydelig europæisk stemning. Bo i den livlige by Montreal, den næststørste fransktalende by i verden, efter Paris eller i en hytte i en malerisk landsby. Her er engelsk det andet sprog, og kulturen er utænkeligt fransk. Tag hjem med nye sprog og tal fransk som indfødte “frankofon” canadiere.