Canada

CANADA

Canada er tosproget og multikulturelt. Har en bred variation i deres befolkning, landskaber og livsstil. Fra landsbyer i nord til de dynamiske moderne byer, der findes i de ti provinser og to territorier. Canada blevet hjemsted for mangfoldighed.

Du vil som udvekslingsstudent bo hos en værtsfamilie og opleve livet som canadierne gør – altid med  et tvist af europæisk kultur. Bliv involveret i alle former for aktiviteter fra foreninger og sport, til musik og dramagrupper på det lokale high school eller i samfundet. Fællesskabet spiller en vigtig rolle i den canadiske hverdag, ligesom i sport og fritid. Fra ishockey til alpint skiløb til windsurfing. Der er noget til at tilfredsstille enhver smag. Tilbring tid med dine nye venner, mens du udforsker de mange vidundere Canada har at byde på.

Du kan nyde storbyatmosfærer i byer som Toronto, Calgary eller Vancouver. Du kan udforske den vilde, utæmmede natur i vildmarken. Forestil dig de fantastiske canadiske Rocky Mountains. Skisteder i verdensklasse, krystalklare søer og floder, eller Toronto’s CN Tower – en af verdens højeste fritstående bygninger.

Her kan du opleve eventyret og være en del af en ny kultur. Du vil stadig føle dig sikker inden for et kendt sprog, hvor både Skole- og familieliv vil føles nemmere i dit nye canadiske samfund.

Nyd den særprægede fransk canadiske kultur. Den er en blanding af fransk og nordamerikansk. Du vil komme til at elske den varme og sofistikerede “Québécois”, mens du lærer fransk. Quebec City er den eneste fæstningsby på det Nordamerikanske kontinent og opretholder en tydelig europæisk stemning. Bo i den livlige by Montreal, den næststørste fransktalende by i verden, efter Paris eller i en hytte i en malerisk landsby. Her er engelsk det andet sprog, og kulturen er utænkelig fransk. Tag hjem med nye sprog og tal fransk som indfødte “frankofon” canadiere.

Choice Plus Program

Drømmer du om at tilbringe dit udvekslings år et bestemt sted i Canada? Måske pga. en bestemt sport eller et bestemt skolefag? Så har du mulighed for at vælge vores Choice Plus program!

Tilfredsstil dine særlige interesser med kvalitetsundervisning i udvalgte Choice Plus High Schools, der samarbejder med vores partner i hele Canada. Både hvis du er en skiløber, der søger spænding og udfordring i det Canadiske landskab eller er en baseballspiller, som ønsker at spille og lære mere. Hvis musik eller kunst er din lidenskab, så har vi en Choice Plus high school, der kan tilfredsstille dine interesser, mens du modtager din faglige læring.

Mindre klasser giver mere personlig opmærksomhed fra dine lærere. Venskaber opstår lettere. En oplevelse i et engelsk- eller fransktalende land kombineret med de andre ting gør dette til et helt særligt år, som du altid vil huske.

Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, en ny livsstil og fokus på dine særlige interesser. Uanset hvilken Choice Plus High School du vælger, venter spændende oplevelser forude! Download vores Choice Plus brochure her.