Canada

CANADA

Tag på udveksling i Canada og oplev det kæmpe tosproget og multikulturelle land. 
Canada er verdens næststørste land og har utrolig meget at byde på, der er både storbysatmosfære samt et berigende landskab. Der er altid masser af gode oplevelser at finde i byerne, fra Montreal i øst til Vancouver i vest . Store dele af Canada er ubeboet af mennesker, her kan du udforske den vilde natur, Rocky Mountains, besøge skisteder, oplevekrystalklare søer og floder. Måske du er heldig at se bjørne, elge, bævere og bisoner i Canadas gigantiske nationalparker.
Canada har en bred variation i deres befolkning, landskaber og livsstil.  Du kommer aldrig til at kede dig. Der går heller ikke mange dage, før man føler sig hjemme. Canadierne er gæstfrie mennesker, der byder dig velkommen til deres land, hvem end du er. 
 
Du vil som udvekslingsstudent bo hos en værtsfamilie og opleve livet som canadierne gør. Du vil hurtigt føle dig hjemme i Canada – her er der plads til forskelligheder. Du vil blive involveret i alle former for aktiviteter fra foreninger og sport, til musik og dramagrupper på det lokale high school eller i samfundet. Fællesskabet spiller en vigtig rolle i den canadiske hverdag, ligesom sport og fritid. Der er noget til at tilfredsstille enhver smag. Tilbring tid med dine nye venner mens du udforsker de mange vidundere Canada har at byde på. 
I den engelske del af Canada, kan du nyde  nyde storbyatmosfærer i byer som Toronto, Calgary eller Vancouver. 
Her kan du også udforske den vilde, utæmmede natur. Oplev de fantastiske canadiske Rocky Mountains, skisteder i verdensklasse, krystalklare søer og floder, og CN Tower – en af verdens højeste fritstående bygninger.
I Canada kan du være en del af den multikulturelle befolkning og leve som var du i et eventyr.
I den engelske del af Canada vil du fra start føle dig tryg i sproget, samtidig med at du kan forbedre dit ordforråd og udtalelse. 

English speaking Canada

French speaking Canada

Vil du opleve fransk kultur og canadisk natur? Så skal du på udveksling i Quebec provinsen.
Her kan du mestre dit franske og lære om canadisk samt fransk-canadisk historie. 
Quebec er den eneste fæstningsby på det Nordamerikanske kontinent og opretholder en meget tydelig europæisk stemning. 
Oplev Montreal, den  næststørste fransktalende by i verden, en pulserende by der byder på et hav af forskellige mennesker og et overdådigt musik- og teaterliv.  
Du kommer til at elske det varme og sofistikerede Quebec mens du lærer fransk. 
Quebec er den eneste fæstningsby på det Nordamerikanske kontinent og opretholder en meget tydelig europæisk stemning.

Choice Plus Program

Drømmer du om at tilbringe dit udvekslings år et bestemt sted i Canada? Måske pgs. en bestemt sport eller et bestemt skolefag? Så har du muligheden for at vælge vores Choice Plus program! 
Tilfredsstil dine særlige interesser med kvalitetsundervisning i udvalgte Choice Plus High Schools, der samarbejder med vores partner i hele Canada. Både hvis du er en skiløber, der søger spænding og udfordring i det Canadiske landskab eller er en baseballspiller, som ønsker at spille og lære mere. Hvis musik eller kunst er din lidenskab, så har vi en Choice Plus high school, der kan tilfredsstille dine interesser, mens du modtager din faglige læring.
Mindre klasser giver mere personlig opmærksomhed fra dine lærere. Venskaber opstår lettere. En oplevelse i et engelsk- eller fransktalende land kombineret med de andre ting gør dette til et helt særligt år, som du altid vil huske.
Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, en ny livsstil og fokus på dine særlige interesser. Uanset hvilken Choice Plus High School du vælger, venter spændende oplevelser forude! Download vores Choice Plus brochure her.
Choice Plus Program priser: