Chile

CHILE

Spektakulære landskaber der er over 4.300 km lange og kun 200 km bred- Chile er et land som skal opdages for de vidundere, det tilbyder og som erobrer hjerterne for dem der besøger det. Den lange kystlinje med udsigt over Stillehavet er blot ét af tusind ansigter af et land, der præsenterer forskellige scenarier inden for det. Landet spænder fra de mest tørre ørkenlande i verden til kuperede områder rige på vinmarker, fra Patagonia-gletsjere til vrimlende øer af vegetation, op til den mystiske påskeø.

Det er netop de chilenske øer sammen med den sande historie om piraten Selkirk, der inspirerede den britiske forfatter Daniel Defoe til at udarbejde den berømte roman af Robinson Crusoe.

Chile er et land, hvor du kan indånde kunst og musik. Især i hovedstaden Santiago i en kulturel kontekst. Byen har rødder i en fortid rig på historie, traditioner og legender fra ældre folkefærd.

Med det bedste uddannelsessystem i Sydamerika og hjælp fra din værtsfamilie, vil du snakke spansk dag efter dag. Du vil fordybe dig i en varm og indbydende kultur, hvor begrebet familie og venskab er meget stærkt.

I Chile kan du gå på et gymnasium, enten humanistisk eller videnskabelig. Mellem hver lektion er der altid en dejlig pause at chatte med dine nye venner. I dette land er skolen ikke kun uddannelse, det giver dig også mulighed for at få nye oplevelser og deltage i det ubeskrivelige eventyr som udvekslingsstudent!