Elenas år som udvekslingsstudent i Pennsylvania, USA

Elena skriver fra Jonestown, Pennsylvania, hvor hun har boet i 4 måneder med sin værtsfamilie. Hun kunne ikke være mere taknemmelig over den oplevelse, hun har! 

“Jeg ville bare sige tak for den fantastiske oplevelse jeg har. I de sidste fire måneder har jeg rejst meget og haft mange nye oplevelser. Med min værtsfamilie har jeg fået et helt særligt bånd. Vi har opbygget en stor tillid, og dette bare alt lettere. Jeg troede ikke  at det var muligt at få så mange dybe bånd på så kort tid.

Dag efter dag udvider jeg mit kendskab til den amerikanske kultur, mit engelsk forbedres hurtigt, og nu finder jeg det så meget lettere at snakke flydende engelsk! Jeg elsker at være her! Mine venner og min værtsfamilie får mig til at føle mig hjemme, og jeg kan ikke vente med at leve tusind andre oplevelser! “

USA er langt den mest populære destination for året i udlandet. For at imødekomme alles behov tilbyder ASSE Danmark i samarbejde med ASSE International, et stort udvalg af programmer der alle er inkl. indkvartering hos en værtsfamilie. Værtsfamilierne er en grundlæggende sten i programmet, de byder de studerende velkommen med åbne arme  og lader dem blive en del af familien. De giver de studerende mulighed for at opdage den autentiske amerikanske livsstil, og dermed en uforglemmelig oplevelse. Mange af udvekslingsstudenterne har opretholdt kontakten med deres værtsfamilier, selv efter deres tilbagevenden til hjemlandet, og nu føler de sig som en del af to familier: deres egen og den amerikanske!