Finland

FINLAND

Frisk luft, Lapplands vildmarken. Et af de bedste steder på jorden til at få øje på nordlyset, vandreture, dyrelivet, de tusinder af klare søer: Finland er et naturligt vidunderland inden for en imponerende teknologisk moderne nation. Det er meget mere end bare smukke scenarier, hvid sne, julemanden og rensdyr

Finland er fuld af interessante kontraster, såsom de fire forskellige årstider, midnatssolen og de lange vinternætter. De forskellige kulturelle arve i de østlige og vestlige dele af landet, mest bemærkelsesværdigt den spændende livlige by Helsinki, for nylig benævnt ”World Design capital”.

Forestil dig at slappe af med din værtsfamilie på molen i deres sommerhus ved søen en lang sommeraften. Eller at tage med venner fra skolen på en fantastisk sejloplevelse eller Øhopping i Turku-øhavet. Det er det mest omfattende øhav i Europa med over 20.000 øer. Spil pesäpallo, en unik form for baseball der er meget populær i Finland om sommeren. Ishockey om vinteren eller stå på ski. Forbliv varm i saunaen sammen med din værtsfamilie eller venner på en snedækket dag.

Som ASSE udvekslingsstuderende i dette spektakulære hjørne af verden, vil du opleve et skolesystem i toppen, mens du bor i en moderne velfærdsstat med en høj levestandard og avanceret teknologi. Du vil omfavne landets uberørte skønhed og elske de loyale, varme og indbydende folk i Finland.