Hvorfor ASSE Danmark?

Hvorfor vælge ASSE Danmark?

Mere end 40 års erfaring


Vi har i mere end 40 år ledsaget unge i udvekslingsprogrammer, og vi gør det med stor lidenskab.

Den eneste organisation som tilbyder et komplet forløb


Vi er stolte af at være den eneste (kulturelle) udvekslingsorganisation, der kan ledsage dig på en komplet rejse, fra studierejse til sprogophold, fra et skoleår i udlandet overalt i verden til universitetet i USA, og til erhvervserfaring i USA.

Kendte partnere


Vi har partnere over hele verden, som vi mødes med hvert år for at tale sammen om alle aspekter af vores studerendes oplevelser. Den største er naturligvis vores moderselskab, ASSE International, som har 6 kontorer i USA, 2 i Canada, et i Mexico og et i Tyskland. En kulturudveksling er baseret på stærke tillidsbånd mellem os og vores partnere. Det er vigtigt at du ved, at uanset hvilket program du vælger, vil du aldrig være alene, fordi vi vil støtte dig hele vejen. Vi vil altid være til rådighed med både rådgivning og møder ved ethvert behov. På lokalt plan kan du tale med en repræsentant, som vil være dit faste holdepunkt, og vores kontor vil være åbent 24/7 for dine spørgsmål.

Lokale repræsentanter i hele Danmark


Du vil finde repræsentanter i alle større danske byer.

Vi er til stede 24/7 for at give den assistance, der er brug. På forhånd gør vi meget ud af at forberede de studerende til deres rejse. Foruden det skriftlige materiale, vi sender regelmæssigt, arrangerer vi både informative møder og orienteringsmøder forud for afrejse i de største danske byer..

Det største udvalg af destinationer i hele verden


Vores tilbud på et skoleår i udlandet er det med flest valgmuligheder: Du kan vælge dit foretrukne land blandt vores 40 destinationer, og i USA, Australien, New Zealand, Canada, Storbritannien og Irland, kan du også vælge et område, en by eller en bestemt skole.

Prisen er alt inkluderet


Vores priser er gennemskuelige, konkurrencedygtige og “all inclusive”, de inkluderer også rejse og forsikring!

Hvorfor vente? Kontakt os, og lær os personligt at kende!