Italien

ITALIEN

Fødestedet for det romerske imperium, hjemsted for Vatikanet samt mange andre berømte og historiske vartegn. Du vil opleve historie, det nyeste inden for mode design og moderne teknologi rullet ind i landet, når du tilbringer et udvekslingsår eller semester i Italien.

Italien er hjemmet for det største antal af UNESCOs verdensarvssteder, og er derfor berømt for sine arkitektoniske resultater med de mange romerske ruiner, der stadig er intakte i dag. Uanset hvor du går, finder du gamle broer og kirker, berømte malerier, kalkmalerier, skulpturer, skjulte kunstskatte og bølgende bakker kronet med middelalderlige byer og slotte. Colosseum, Pompeji, det skæve tårn i Pisa og Canal Grande i Venedig er bare nogle af de verdensberømte steder, du måske har en chance for at besøge.

Selvom familiedynamikken varierer fra den ene del af landet til den anden, vil du opdage, at stærke traditionelle bånd binder familier sammen – du vil blive budt velkommen i din italienske familie med åbne arme. Italienerne lægger stor vægt på venskab, de er varme, glade, afslappede og elsker at omgås familie og venner, uanset om de er hjemme omkring middagsbordet eller slentrer i det lokale piazza.

Lær alt om livet i dette utrolige land, mens du nyder din foretrukne mad; frisk ost, autentisk napolitansk pizza, pasta, gelato osv., og lær at omfavne den lidenskabelige måde, som italienerne taler på.