Kina

KINA

En ud af fem mennesker i verden, bor i dag i Kina. 
Det er et land, hvis historie og civilisation strækker sig tusinder af år tilbage, et land med regioner så forskellige som landet er storslået. 
En stor del af befolkningen bor stadig på landet, som hovedsagelig stoler på de traditionelle metoder til at dyrke te, ris og bomuld, men antallet af beboere i byer stiger dog støt. 
At tilbringe et år med at bo sammen med en kinesisk familie, lære at mestre sprogets forviklinger og få øget følsomhed over for den nationale kultur i landet, vil hjælpe med at bane vejen for en vellykket forståelse af et af verdens ældste- og mest imponerende civilisationer.
Ved at vælge at tilbringe et ASSE-udvekslings år i Kina, træder du ind i en ny verden. 
Sproget er helt anderledes, og det at skrive er en kunst i sig selv. 
Sig farvel til knive og gafler, da spisepinde bliver dit middel til at prøve nye og velsmagende kinesiske retter serveret i små skåle. 
Oplev at selv den daglige opgave med købmandsforretninger bliver et fantastisk eventyr, når små markedspladser, der er fyldt med spændende varer, erstatter store supermarkeder, og hvor rutinerede forhandlere får de bedste priser.
Gå på et kinesisk gymnasium, og lær betydningen af uddannelse i et land, hvor kun de der studerer, har det der skal til for at konkurrere i den ekspanderende økonomi. 
Vigtigst er det at man oplever livet blandt et folk, der plejer nære familie relationer, loyalitet og en afhængighed af hinanden, som for det meste er ukendt i den vestlige verden.