Lises skoleår i Holland!

Vores studerende Lise er lige nu på udveksling i Holland, og vi har derfor spurgt hende, om hun ikke vil dele hendes oplevelse. Læs med her;

“Hejsa :-)! Jeg hedder Lise, og jeg er i år (21/22) på udveksling i Holland. Jeg var ekstremt nervøs for at komme herned, men det har heldigvis vist sig at være alle bekymringerne værd! 

De første par dage var super surrealistiske. Men så startede skolen, og der begyndte at komme en hverdag. Jeg er så heldig at jeg bor hos en super dejlig værtsfamilie som dyrker en masse sport. Og sport er virkelig en af de bedste måder at få nye venner på har jeg fundet ud af. Jeg begyndte til en sport her i Holland der hedder korfball. Det er en holdsport med blandet drenge og piger, og selvom jeg aldrig nogensinde havde prøvet det før, så havde jeg det super sjovt der og har fået nogle gode venskaber ud af det. Og det er også på Korfball banen at jeg bruger det meste af mine weekender. For det meste som heppekor, da jeg slet ikke er på niveau med andre på mit hold endnu, der har spillet Korfball hele deres liv. Men der er altid god stemning og bagefter en kamp er der pomfritter og fest.

Niveauet var alt for lavt og jeg kunne mærke, at jeg ikke passede super godt ind i den klasse jeg gik i. Så jeg fik snakket lidt med min værtsfamilie og min områderepræsentant, og fik muligheden for at skifte klasse til et højere niveau. Og det viste sig at være den helt rigtige beslutning. 

Jeg har fået mange flere rigtig gode venner og det har gjort skoledagen en hel del nemmere at komme igennem. Det med at tale hollandsk havde jeg det lidt stramt med i starten. Men det hjalp mig rigtig meget at få nogle venner på skolen, som jeg var tryg ved og glædede mig til at kunne tale med, og som hjalp mig hvis ikke jeg lige kunne finde de rigtige ord. 

Jeg har fået så mange gode oplevelser og minder for livet det her år, og jeg er så taknemlig for at have muligheden for at gøre det!

Lise har også været så sød at dele en masse billeder med os, både fra ture med vores partner i Holland samt fra skiferie, korfball, venner og værtsfamilie. Se dem lige nedenfor 🙂