Mexico

MEXICO

Tilbring et skoleår i Mexico, et land med hjertelig gæstfrihed med et stærkt bånd til familie, samfund og arv. Som en ASSE-udvekslingsstuderende i Mexico kan du opleve livet i et af ​​de traditionelle kolonisteder eller maleriske landsbyer. Mens du går på high school, vil du snart få venner og kende det mexicanske folks varme og generøsitet. Mens du bliver dygtig til spansk, vil du nyde at snakke med din ASSE værtsfamilie ved måltiderne.

Ud over et smagfuldt køkken er Mexico stolt af sine kulturelle danse, som er et vigtigt link til landets kulturarv. De unge lærer disse danse og udfører dem med stolthed ved festlige lejligheder. Som medlem af din værtsfamilie kan du også fejre lokale festivaler med din værtsfamilie i traditionelt kostume.

Den storslåede, mexicanske kultur omfatter både spansk arv og folklore samt en historie, der går mange århundreder tilbage, til mayaerne og aztekerne. Lær om det unikke ved hver stat, som Oaxaca med sin smukke folkelige håndværk. Mens du lærer spansk, vil du lære om Mexico City, hovedstaden og det historiske hjem for Nordamerikas eneste konge og dronning! Som udvekslingsstudent i Mexico er læringsmulighederne ligeså mange som landets forskelligheder.

Et år i dette fortryllende land og kultur er helt sikkert med til at ændre dit perspektiv på liv, familie og verden.