New Zealand

NEW ZEALAND

New Zealand, en spektakulær ø- nation og paradis, hvor naturlig skønhed slår dine sanser fra alle vinkler. Det er som om hele Europa er blevet samlet i ét land. Frodige bølgende bakker, hvor får græsser fredeligt, smukke strande, tårnhøje, snedækkede bjerge, der minder om de schweiziske alper, store fjorde og gletsjere, Kiwi eller Kea, en fugl, der kun er hjemmehørende i New Zealand. Du vil se verdens klareste vand, og selvfølgelig store moderne byer som Auckland, Christchurch og Wellington med deres kontinentale smag
New Zealand er ideel til dem der elsker naturen og skønheden.
 Landet kombinerer det bedste fra storbyers puls med naturens skønhed. 
Du kan gå på opdagelse blandt byernes caféer og butikker og efterfølgende tage en tur til en nærliggende sandstrand.
 Du vil komme til at bo med din søde værtsfamilie, gå på den lokale skole og opleve hvordan en hverdag ser ud i New Zealand. 

 

Hvis du ønsker at bo blandt den varmeste, venligste, mest forskellige og generøse befolkning, skal du tage til New Zealand! 
Hvilken bedre måde er der, end at se det selv ved at tilbringe et udvekslings år eller et semester i dette fantastiske land. 

Choice Plus Program

Drømmer du om at tilbringe dit udvekslings år et bestemt sted i New Zealand? Måske pga. en bestemt sport eller et bestemt skolefag? Så har du mulighed for at vælge vores Choice Plus Program! 
Tilfredsstil dine særlige interesser med kvalitetsundervisning i udvalgte Choice Plus High Schools, der samarbejder med vores partner i hele New Zealand. 
Både hvis du er en golfspiller, der søger spænding og udfordring i det New Zealandske landskab eller er en tennisspiller, som ønsker at spille og lære mere. Hvis musik eller kunst er din lidenskab, så har vi en Choice Plus high school, der kan tilfredsstille dine interesser, mens du modtager din faglige læring.
Mindre klasser giver mere personlig opmærksomhed fra dine lærere. Venskaber opstår lettere. En oplevelse i et engelsktalende land kombineret med de andre ting gør dette til et helt særligt år, som du altid vil huske.
Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, en ny livsstil og fokus på dine særlige interesser … uanset hvilken Choice Plus High School du vælger, venter spændende oplevelser forude! Download vores Choice Plus brochure her.