Rusland

RUSLAND

Land med myter og sagn, Rusland er en nation, der venter på at blive opdaget. Med sine 17 millioner kvadratkilometer og ni forskellige tidszoner vil det overraske dig dag efter dag!

Gå ikke glip af de syv russiske vidundere, hvor naturen har forblivet uspoleret i sin mest komplette skønhed, der tilbyder unikke shows i verden, og hvor det vidunderlige Moskva og Skt. Petersborg vises.

Et land i konstant bevægelse, med en ung og fremtidsrettet sjæl, spiller Rusland en vigtig rolle på den internationale scene, og at lære dets sprog vil gøre forskellen for din danske og internationale arbejdskarriere.

Familie er et vigtigt element i russisk kultur, og den tid, du tilbringer sammen med din værtsfamilie vil være en rigtig skat. Du har mulighed for at smage forskellige russiske specialiteter, unikke retter med en umiskendelig smag: fra de forskellige supper, der vil varme dig om vinteren – den mest berømte kaldes ” borsch ” der er en rødbetssuppe – til ” pirozhki ” (udstoppede muffins) og til ” pashka “, den typiske russiske dessert, der er parat til at fejre påske.

At være udvekslingsstuderende i Rusland vil være en livsændrende oplevelse, hvilket giver dig muligheden for at udvide din kulturelle baggrund og lære et land at være så vidunderligt, som det er vigtigt i hele verden.