Schweiz

SCHWEIZ

Er du i tvivl om hvilket sprog du gerne vil lære, tysk, fransk, italiensk? Så bør du vælge det flersproget land Schweiz som din destination for dit år som udvekslingstuderende.

Majestætiske bjergkæder, verdens mest berømte lommeknive, musikfestivaler og nogle af de reneste byer i verden, er blot et par af de ting man kommer til at tænke på, når man hører navnet Schweiz. Med sit fantastiske køkken, fire nationalsprog, Romansch inkluderet, og hyggelige historiske bjergbyer, tilbyder Schweiz en international studieoplevelse som ingen andre. Schweiz er mere end chokolade, ost, “Rösti” og ure. Uddannelse, banebrydende forskning og innovation driver landet.

Hvis du elsker udendørssport, er der ikke noget sted bedre end Schweiz, hvor du med sikkerhed vil dele din lidenskab med en varm og indbydende værtsfamilie.

I hjertet af Europa og på tværs af adskillige sprog og kulturer, er Schweizs geografi det perfekte postkort. De ikoniske schweiziske alper, ko-prikkede græsgange og rolige blå søer, tilbyder en betagende naturskøn baggrund til en perfekt udvekslingoplevelse.