Skotland

SKOTLAND

Skotland alene besætter mere end en tredjedel af Det Forenede Kongerige og er almindeligvis opdelt i tre forskellige områder: Højlandet i nord, Lavlandet i centrum – det mest beboede og dynamiske område i landet – og Uplands i syd.

Klimaet er ganske mildt takket være Golfstrømmen, men det er meget varierende, til sådan et punkt, at du på en dag kan opleve alle fire sæsoner!

Landet er kendetegnet ved betagende klipper, vild natur, krystalklare søer (den mest berømte er Loch Ness), utallige slotte, dens pragtfulde hovedstad – Edinburgh – og Glasgow, den største by i landet.

Det er en særlig populær destination på grund af dets historie, dets traditioner, verdensberømmelsen for den karakteristiske kilt (det berømte nederdel, der er typisk for det skotske højland) og sækrøret, et blæseinstrument, der ledsager melodierne fra traditionelle festivaler.

Skotterne er venlige, gæstfri og meget meritokratiske. De har en stærk fornemmelse af national identitet, som de elsker at vise entusiastisk på populære festivaler og formidle til internationale studerende, der vælger at tilbringe et skoleår der. Selv hvis skotske familier modtager et bidrag til gæstfrihed (såsom den engelske og den irske), vil du blive hilst velkommen som et familiemedlem, som du vil dele det daglige liv med og kærligheden til sport, især fodbold, rugby og golf.

I skolen deltager du i fem obligatoriske fag og et valgfrit. Studieplanen aftales ved ankomsten med skolelæreren. Uniformen er ikke obligatorisk, men hvis den leveres, vil den blive en stor grund til stolthed.

Vælg Skotland til dit skoleår, du vil blive fascineret dag efter dag!