Slovakiet

SLOVAKIET

Slovakiet og Den Tjekkiske Republik – Lands of Stories og tidligere Tjekkoslovakiet – er virkelig hjertet i Europa. Selvom de fredeligt splittede i 1993, vil tjekkerne og slovakkerne for evigt blive bundet sammen på grund af deres fælles historie og gensidigt omfattende sprog.

Bratislava, hovedstaden i Den Slovakiske Republik, henvises til som ”skønheden i Donau”, ligger langs begge bredder af Donau-floden. Den gamle bydel vil sende dig et par århundreder tilbage, når du vandrer i smalle brostensbelagte gader med pastelfarvede bygninger fra det 18. århundrede, hvor du vil beundrer den barokke arkitektur. Du vil kunne nyde sommer- og julekoncerter på det gamle rådhus, gå op ad bakken til det imponerende Bratislava-slot på din vej eller blot nyde landets atmosfære på en af ​​de utallige caféer i byen.

Tykke skove, miles af middelalderlige mure, slotte, klostre, ortodokse kirker, ni nationalparker, majestætiske toppe, dybe dale, alt dette og meget ligger lige uden for byen. Med din ASSE-værtsfamilie skal du observere uberørt natur fra din cykels sadel eller vandre grønne vandfaldfyldte kløfter; hver sæson i det slovakiske har sin egen skønhed.

Landet med musik, dans og sang, Slovakiet har noget for enhver smag. Hvorfor ikke kalde dette fredelige land dit andet hjem, mens du lærer de mest centrale af slaviske sprog, en meget værdifuld nøgle til at kommunikere med andre i Central- og Østeuropa?