Spainen

SPANIEN

I Spanien skal du opleve værdsættelsen på familie og venskab. Du kan nyde måltider med hvert eneste familiemedlem som har en livsstil, der giver mulighed for en to timers frokost midt på dagen. Du lærer at skelne mellem de forskellige regioner i Spanien, såsom Catalonien eller Galicien, med deres egne lokale og specielle traditioner.

Omfavn mangfoldigheden og lær om Spaniens fascinerende historie, de lokale køkkener, blandingen af ​​kulturer og forskellige livsstiler, arkitektur samt musik. Besøg de mange museer, parker, fæstninger, pragtfulde strande, den spændende by Sevilla og se Antoní Gaudís unikke arkitektur for dig selv. Spis tapas eller prøv en autentisk paella med din spanske værtsfamilie, tag del i deres store familiesammenkomster, se et traditionelt Flamenco-show eller gå ud med dine venner på en film eller en café.

Som ASSE-udvekslingsstudent til Spanien har du masser af lejligheder til at socialisere og prøve nye ting; udvid dine horisonter, imens du lærer et af de mest nyttige sprog i verden.