Storbritannien

STORBRITANNIEN

Intet kan sammenlignes med Storbritanniens historie, tradition og skønhed. Shakespeares hjem, hvor charmerende byer, moderne byer og de forskellige mennesker afspejler udviklingen af ​​et land gennem mange århundreder. Du kan på et øjeblik føle at du har rejst tilbage i tiden, når du går langs brostensbelagte gader forbi århundreder gamle pubber, eller som det næste oplever noget banebrydende, når du passerer trendy butikker.
Nationale museer og monumenter i hele landet viser historien, som Storbritannien er så stolt af. Besøg de store universitetsbyer Oxford og Cambridge, nogle af verdens mest berømte slotte, hvor Kings and Queens har boet i fortiden. Gøre et stop ved Buckingham Palace for at besøge den nuværende kongefamilie og krydse Londons ikoniske Tower Bridge. Udforsk den store mangfoldighed i landskabet med store byer som London, Manchester, Cardiff og Edinburgh i kontrast til de bølgende bakker i Yorkshire Dales, Lake District National Park og de smukke strande på sydkysten.
Befolkningen er kosmopolitisk, mangfoldig og indbydende for alle nationaliteter. Selv i de lande, der udgør Storbritannien, kan du opleve forskellige traditioner, sprog, mad og accenter, hvilket gør nationen til en virkelig fascinerende blanding af kulturer, berømte navne og skjulte perler.
Som ASSE-udvekslingsstudent i Storbritannien bliver du budt velkommen af en familie med et typisk britisk hjem, der er ivrig efter at dele deres liv og traditioner med dig. Du går på et lokalt gymnasium eller Sixth Form College, og i din fritid kan du måske spille fodbold, rugby eller cricket med dine nyvundne venner. I betragtning til det engelske hjem, vil du snart blive fuldt nedsænket i livet i Storbritannien, tale med en britisk accent og drikke engelsk morgenmads te ved enhver lejlighed.

Choice Plus Program

Choice Plus program i Storbritannien

Drømmer du om at tilbringe et år i et bestemt område eller by i Storbritannien? Måske pga. en sport eller et skolefag? Så har du muligheden for at vælge vores Choice Plus program! Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, en ny livsstil og fokus på dine særlige interesser. Uanset hvilken Choice Plus High School du vælger, venter spændende oplevelser forude!