Sydkorea

SYD KOREA

Hvorfor ikke tage til det forbløffende Sydkorea i dit udvekslingsår? Hvor du fordyber dig i en rig kultur og livsstil, så forskellig fra hvad du nogensinde har opleve. Du vil leve med en traditionel koreansk værtsfamilie, og lære om deres værdier og deres stærke pligtfølelse samt ansvar, mens du bliver bekendt med nye unikke fødevarer. Afhængig af hvor din værtsfamilie bor, kan du tilbringe dit år i en lejlighedsbygning eller på landet i et traditionelt hus, kaldt hanok, med papirdøre og vinduer.

Koreanerne værdsætter uddannelse og skolegangen tages meget alvorligt. På trods af det intense studie, finder du og dine nyfundne koreanske venner tid til at have det sjovt. Din skole kan muligvis tilbyde klubber, hvor der er en bred vifte at udvalg som drama, radioudsendelse, filmoptagelse, samtale på fremmedsprog, aviser, astronomi og tegneserieanimation, eller synge karaoke i sangrummet.

Korea er karakteriseret af de omkring 3.000 øer, roligt uspoleret landskab, smukke bjerge og ultramoderne byer, og er derfor et af de meget få steder i verden, hvor hundreder års gamle kongelige steder befinder sig harmonisk ved siden af ​​store moderne skyskrabere i byen.

Forestil dig at besøge traditionelle fiskerlandsbyer eller landmænd, beundre det spektakulære udbrud af aktive vulkaner, udforske buddhistiske templer og UNESCO-udpegede steder eller at lære Taekwondo i et kongeligt palads.

De unikke ting at se og gøre i Korea er uendelige, og et år tilbragt her, vil med sikkerhed ændre dit liv.