Tjekkiet

TJEKKIET

Den Tjekkiske Republik og Slovakiet – Lands of Stories og tidligere Tjekkoslovakiet – er virkelig hjertet af Europa. Selvom de fredeligt splittede i 1993, vil tjekkerne og slovakkerne for evigt blive bundet sammen på grund af deres fælles historie og gensidigt omfattende sprog.

Prag, den tjekkiske hovedstad, der er navngivet den smukkeste by i Europa, har en lang historie og en rig kultur. Når du vandrer rundt i byen, vil du blive betaget af de smalle snoede stræder, maleriske firkanter, den gamle bydel, Castle District og hundreder af kirker.

Men der er meget mere i Den Tjekkiske Republik end byen Prag. Smukke landskaber fulde af floder, skove, bjerge og søer med stier tilbyder at udforske disse til fods, på cykel, til hest eller på skøjter. Imponerende huler, renæssancebyer, eventyrslotte, fantastiske styrtløbs bakker og langrends stier venter dig i hvert et hjørne af denne lille stat.

Landets skønhed afspejler sig i de varme, oprigtige og indbydende mennesker, der er kendt for at have en god sans for humor. Uanset hvor i landet din tjekkiske værtsfamilie bor, vil de byde dig velkommen med åbne arme, og invitere dig til at være en del af deres daglige liv og blive en ven for livet.

Selvom din familie går op i havearbejde, langrend, fodbold, hockey eller vandreture, mødes unge også på de mange cafeer, diskuterer nutidige emner eller deltager i forskellige udendørs musik- og kunstfestivaler.

Studer i udlandet i Den Tjekkiske Republik og forbered dig på fremtiden, mens du glæder dig over Europas “gamle verdenssmag”.