Argentina

ARGENTINA

Landet med uendelige pampas, gauchos og regnskove med smukke naturlige vandfald, Andesbjerge, smukke sandstrande, men også den livlige og sofistikerede by Buenos Aires, en storby i Europa: alt dette er Argentina.

Hvis du kan lide musik, dans, god mad og den latinske kultur, vil Argentina give dig en uforglemmelig oplevelse af studie og liv. Da familien spiller en central rolle i den sociale struktur i Argentina, vil du opleve at bedsteforældrene bor sammen med din værtsfamilie og at mange andre familiemedlemmer bor i nærheden; du vil indse at gæstfriheden og folks varme forbliver hos dig for evigt. Chat med dem over en frokost eller en middag, på dejlige dage, måske en samtale over asado, den berømte argentinske grill, bliver dit foretrukne tidsfordriv.

Det fremragende skolesystem giver dig mulighed for at tage interessante klasser, mens du perfektionerer dit spansk og måske slutter dig til et eller flere sportshold. Alt dette med rigelig plads til at komme sammen med dine argentinske venner på de centrale bytorve, derhjemme eller på den lokale café.

Studer som en ASSE-udvekslingsstuderende i et af verdens største spansktalende lande, og oplev for dig selv, hvorfor argentinerne værdsætter tradition og gæstfrihed så meget.