Argentina

ARGENTINA

Landet med uendelige pampas, gauchos og regnskove med smukke naturlige vandfald. Andesbjerge, smukke sandstrande, men også den livlige og sofistikerede by Buenos Aires, en storby i Europa. Alt dette er Argentina.

Hvis du kan lide musik, dans, god mad og den latinske kultur, vil Argentina give dig en uforglemmelig oplevelse som udvekslingsstudent. Familien spiller en central rolle i den sociale struktur i Argentina. Du vil derfor opleve at bedsteforældrene bor sammen med din værtsfamilie, og at mange andre familiemedlemmer bor i nærheden. Du vil mærke at gæstfriheden og folks varme forbliver hos dig for evigt. Snak med de lokale over en frokost eller en middag. Måske en samtale på asado, den berømte argentinske grill – som helt klart bliver dit foretrukne tidsfordriv.

De fremragende skoler giver dig mulighed for at tage spændende klassefag, mens du perfektionerer dit spansk. Måske du slutter dig til et eller flere sportshold. Der vil også være tid til at komme sammen med dine argentinske venner på de centrale bytorve, derhjemme eller på den lokale café.

Studer som en ASSE udvekslingsstuderende i et af verdens største spansktalende lande, og oplev for dig selv, hvorfor argentinerne værdsætter tradition og gæstfrihed så meget.