Australien

AUSTRALIEN

Oplev vidunderne “down under” i Australien, et gammelt ø kontinent med kontraster. Dens enorme supermoderne byer giver fornemmelsen af London mixet med San Francisco, men alligevel med en masse lokale præg. Det tropiske glansbillede Great Barrier Reef og charmen ved koalaer samt kænguruer.

Landets godmodige, venlige folkefærd med nære familier og eventyrlystne ånd. Dets verdensberømte Opera hus i Sydney. Sydney Harbour Bridge, varme solskinsstråler på glitrende strande året rundt, krævende natur eventyr og travle kosmopolitiske byer.

Uanset hvor din værtsfamilie bor, har du mulighed for at opdage landets livlige historie. Både i skoletiden og gennem dine egne udforskninger. Du får en forståelse af, hvad det betyder at være australsk gennem dit forhold til din værtsfamilie og dine nye venner, der findes i skolen og i samfundet. Australien ligger på den sydlige halvkugle, så deres sæsoner er modsat den nordlige halvkugle. Forestil dig at rejse til flot sommervejr i februar! Du vender tilbage med at tale engelsk engelsk som en “Aussie.” At være udvekslingsstudent i Australien, er derfor noget helt specielt!