Australien

AUSTRALIEN

Oplev vidunderne “down under” i Australien, et gammelt ø kontinent med kontraster.

Dens enorme supermoderne byer giver fornemmelsen af London blandet med San Francisco, men alligevel med en masse lokale præg. Det tropiske glansbillede Great Barrier Reef og charmen ved koalaer samt kænguruer bliver du aldrig træt af.

Landets godmodige, venlige folkefærd med nære familier og eventyrlystne ånd.

Dets verdensberømte Opera hus i Sydney. Sydney Harbour Bridge, varme solskinsstråler på glitrende strande året rundt, krævende natur eventyr og travle kosmopolitiske byer.

Uanset hvor din værtsfamilie bor, har du mulighed for at opdage landets livlige historie. Både i skoletiden og gennem dine egne udforskninger. Du får en forståelse af, hvad det betyder at være australsk gennem dit forhold til din værtsfamilie og dine nye venner, der findes i skolen og i samfundet.

Australien ligger på den sydlige halvkugle, så deres sæsoner er modsat den nordlige halvkugle. Forestil dig at rejse til flot sommervejr i februar! Du vender tilbage med at tale engelsk som en “Aussie.”

At være udvekslingsstudent i Australien, er derfor noget helt specielt!

Choice Plus Program

Drømmer du om at tilbringe dit udvekslings år et bestemt område eller by i Australien? Måske pga. en bestemt sport eller et bestemt skolefag? Så har du mulighed for at vælge vores Choice Plus program! 

Tilfredsstil dine særlige interesser med kvalitetsundervisning i udvalgte Choice Plus High Schools, der samarbejder med vores partner i hele Australien. 

Både hvis du er en surfer, der søger spænding og udfordring i det australske vand  eller er en baseballspiller, som ønsker at spille og lære mere. Hvis musik eller kunst er din lidenskab, så har vi en Choice Plus high school, der kan tilfredsstille dine interesser, mens du modtager din faglige læring.

 Mindre klasser giver mere personlig opmærksomhed fra dine lærere. Venskaber opstår lettere. En oplevelse i et engelsktalende land kombineret med de andre ting gør dette til et helt særligt år, som du altid vil huske. 

Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, en ny livsstil og fokus på dine særlige interesser. Uanset hvilken Choice Plus High School du vælger, venter spændende oplevelser forude!