Ukraine

UKRAINE

Ukraine, den næststørste stat i Europa og en af ​​de mest uddannede nationer i verden, venter på at dele sin farverige folkekunst, udsøgte kunsthåndværk, uendelige gade- og landsbyfestivaler, smukke sange og unikke traditioner med dig.

Ukrainsk gæstfrihed hersker højest. Gæsterne bydes velkommen som familie i ukrainernes hjem og behandles med uendelig forsyning af mad, drikke og samtaler. Uanset om du vandrer i Kiev, beundrer de gyldne løgformede kupler, der skimrer overalt, eller udforsker det unikke smukke landskab, vil du blive mødt af de lokale med indbydende smil, ligesom din ASSE-værtsfamilie vil byde dig velkommen i deres hjem.

Ligegyldigt hvad dine interesser er, er du sikker på at blive fascineret af Ukraine, et af de ældste og mest spændende lande at opdage, fyldt med middelalderlige slotte, stenbefæstelsesbyer og smukke strande langs Sortehavet. Ukraine er en smuk blanding af gammelt og nyt, var skaberen af ​​verdens første forfatning, bygherren af ​​verdens største fly og har den dybeste metrostation i verden.

Som ASSE-udvekslingsstudent i Ukraine, vil du blive taget en tur gennem historien og opdage Ukraines fortid med dine moderne øjne.