USA

USA

Opdag det utrolige, multikulturelle og farverige Amerika! Dette unge land i Vesten omfatter så mange forskellige klimaer, kulturelle traditioner og etniciteter i sine enorme dimensioner, at det er som et levende leksikon.

*Supplement Region Choice (West, Midwest, South or East): 500 €

Forestil dig spændingen og fascinationen af ​​“the Big Apple”, New York City. De spektakulære maleriske New England landsbyer; det travle universitetsliv i det historiske Boston. Sydens elskværdige og varme gæstfrihed; Floridas subtropiske blide briser. Midtvesten med sine smukke søer, skove og bølgende bakker. Amerikas “Wild West” strækker sig fra Rocky Mountains til de brede åbne områder i Texas. Californien med stjernerne og de glimtende strande i Malibu, sporvogne i San Francisco eller i Hollywoods bakker.

USA er hjemlandet for  Levi’s og T-shirts, højteknologiske Silicon Valley og gigantiske skyskrabere, rap musik og biografer, verdensklasse symfonier og basketball, Disneyland og McDonald’s.

USA er også et Amerika fyldt med familier, der bor i landsbyer, byer og forstæder overalt i landet. Du vil bo sammen med en familie, der ser frem til at dele sit hjem og livsstil med en ASSE-udvekslingsstuderende af en anden nationalitet.

Som en ASSE-udvekslingsstuderende i USA vil du ikke kun forbedre din engelsk, men også få større forståelse for mangfoldigheden i dette lands folk. Mens du er i skole, vil du få en større  forståelse af historien og samfundet i dette varierende og stadigt skiftende land. Lær på egen krop, hvorfor amerikanerne er kendt for deres “can-do” -indstilling, når du bliver en del af værtsskolen og værtsfamilien. Som medlem af din ASSE værtsfamilie vil du opleve, hvad det betyder at leve som en amerikaner. Uanset om du chatter med dine “brødre” eller “søstre” eller måske hjælper dine værtsforældre med at dække bordet til søndagsmiddagen, vil du nyde et dagligliv fyldt med latter, kærlighed og dannelse.

Glæd dig til at gå på en traditionel amerikansk highschool, hvor der er en masse aktiviteter at deltage i – udover at studere selvfølgelig. Du kan spille i et band, blive en cheerleader, være en del af skolens dramahold, stille op til elevrådsvalget, studere kunst, deltage i en debatklub, skrive for skolens avis eller prøve en bred vifte af skolesport, herunder basketball og amerikansk fodbold. Disse er blot nogle få af valgmulighederne. Deltagelse i disse aktiviteter er en fantastisk måde at have det sjovt på, være aktiv i din skole og dit fællesskab og møde utallige nye venner.

Kom til USA i et skoleår og udvikl dig med landet som altid er i bevægelse.

Tilfredsstil dine særlige interesser med kvalitetsundervisning i udvalgte Private High Schools, der samarbejder med ASSE i hele USA. Hvis du er en skiløber, der søger spænding og udfordring i snedækkede bjerge, er en hockeyspiller, der ønsker at spille og lære mere, hvis musik eller kunst er din lidenskab, selv ridning, roning, racquetball, som bare nogle få eksempler, så har ASSE en privat highschool, der kan tilfredsstille dine interesser, mens du fortsætter din faglige indlæring.

Mindre klasser giver mere personlig opmærksomhed fra dine lærere. Venskaber opstår lettere. En oplevelse i et engelsktalende land kombineret med de andre ting gør dette til et helt særligt år, som du altid vil huske.

Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, amerikansk livsstil og fokus på dine særlige interesser … uanset hvilken ASSE Private High School du vælger, venter spændende oplevelser forude!