USA

USA

Opdag det utrolige, multikulturelle og farverige USA! Dette unge land i Vesten omfatter så mange forskellige klimaer, kulturelle traditioner og etniciteter i sine enorme dimensioner. Det er næsten som et levende leksikon.

*Hvis der er et område i USA som foretrækkes, er der mulighed for at vælge dette mod et tillægsgebyr. Læs mere om det her.

Forestil dig spændingen og fascinationen af “the Big Apple”,  New York City. Her tilbyder vi at du kan starte dit udvekslingsophold, hvor du i 3 dage vil opleve storbyen med andre ASSE udvekslingsstuderende! 

I USA er der ikke en destination som ikke er helt unik. F.eks. de spektakulære maleriske New England landsbyer, og det travle universitetsliv i det historiske Boston. Sydens elskværdige og varme gæstfrihed. Floridas subtropiske blide briser. Midtvesten med sine smukke søer, skove og bølgende bakker. Amerikas “Wild West” strækker sig fra Rocky Mountains til de brede åbne områder i Texas. Californien med stjernerne og de glimtende strande i Malibu, sporvogne i San Francisco eller Hollywoods bakker.

USA er hjemlandet for  Levi’s og T-shirts, højteknologiske Silicon Valley og gigantiske skyskrabere, rap musik og biografer, verdensklasse symfonier og basketball. Ikke mindst Disneyland og McDonald’s.

USA er også et Amerika fyldt med familier, der bor i landsbyer, byer og forstæder overalt i landet. Du vil bo sammen med en værtsfamilie, der ser frem til at dele sit hjem og livsstil med en ASSE udvekslingsstuderende. Som en ASSE udvekslingsstuderende i USA vil du ikke kun forbedre din engelsk, men også få større forståelse for mangfoldigheden i dette lands folk. 

Når du er i skole, vil du få en større forståelse af historien og samfundet i dette varierende og skiftende land. Lær på egen krop, hvorfor amerikanerne er kendt for deres “can-do” -indstilling, når du bliver en del af din High School og værtsfamilien. Som medlem af din værtsfamilie vil du opleve, hvad det betyder at leve som en amerikaner. Uanset om du chatter med dine “brødre” eller “søstre”, eller måske hjælper dine værtsforældre med at dække bordet til søndagsmiddagen, vil du nyde et dagligliv fyldt med latter, kærlighed og dannelse.

Glæd dig til at gå på en traditionel amerikansk high school, hvor der er en masse aktiviteter at deltage i – udover at studere selvfølgelig. Du kan spille i et band, blive en cheerleader og være en del af skolens dramahold. Eller stille op til elevrådsvalget, studere kunst, deltage i en debatklub, skrive for skolens avis osv. Du kan også prøve en bred vifte af skolesport, herunder basketball og amerikansk fodbold. Disse er blot nogle få af valgmulighederne. Deltagelse i disse aktiviteter er en fantastisk måde at have det sjovt på, være aktiv i din skole og dit fællesskab og møde utallige nye venner.

Kom til USA i et skoleår og udvikl dig med landet som altid er i bevægelse.

Tilfredsstil dine særlige interesser med kvalitetsundervisning i udvalgte Private High Schools, der samarbejder med ASSE i hele USA. Både hvis du er en skiløber, der søger spænding og udfordring i snedækkede bjerge eller er en hockeyspiller, der ønsker at spille og lære mere. Hvis musik eller kunst er din lidenskab, selv ridning, roning, racquetball, som bare nogle få eksempler, så har ASSE en privat high school, der kan tilfredsstille dine interesser, mens du fortsætter din faglige indlæring.

Mindre klasser giver mere personlig opmærksomhed fra dine lærere. Venskaber opstår lettere. En oplevelse i et engelsktalende land kombineret med de andre ting gør dette til et helt særligt år, som du altid vil huske.

Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, amerikansk livsstil og fokus på dine særlige interesser … uanset hvilken ASSE Private High School du vælger, venter spændende oplevelser forude!

 

Choice Plus Program

Choice Plus udvekslingsprogram i USA:

Drømmer du om at tilbringe dit udvekslings år en bestemt stat eller by i USA? Måske pga. en bestemt sport eller et bestemt skolefag? Så har du mulighed for at vælge vores Choice Plus program!

Kvalitetsundervisning, smukke campus områder, en ny livsstil og fokus på dine særlige interesser. Uanset hvilken Choice Plus High School du vælger, venter spændende oplevelser forude! Download vores Choice Plus brochure her.