Vilhelms skoleår i USA, Missouri!

Vores studerende Vilhelm er lige kommet hjem fra sit udvekslingsår i USA, og vi har derfor spurgt ham, om han ikke vil dele hans oplevelse. Læs med her;

“Hej jeg hedder Vilhelm og jeg har været på udveksling i Weston, Missouri i år 21/22. Jeg har haft en mega fantastisk oplevelse og den vil jeg gerne dele lidt med jer.
I starten var jeg lidt nervøs, men mest spændt og klar på at tage udfordringen op på at bo i et andet land uden sine gamle venner og familie. Jeg boede hos et lidt ældre ægtepar og en anden udvekslingsstudent fra Italien ved navn Guglielmo. Vi endte med at blive bedste venner. At gå på high school er næsten bedre end man ser i film, for det er bare mega fedt. Dagene var de samme, men man havde en masse forskellige klasser med mange folk, så på den måde fik man hurtigt en masse venner. Det er virkelig mærkeligt at prøve noget som er helt anderledes end den danske skole, men også virkelig sjovt at se hvordan andre unges hverdag er rundt i verden og også selv prøve det. 
Da jeg var der prøvede jeg alt den sport som jeg kunne og det blev til amerikansk fodbold, wrestling og baseball. Jeg synes at det var mega fedt at spille en masse sport som skolen styrer for så efter skole kan du være sammen med dem til at træne og gå til kampe i weekenderne.
Jeg er næsten lige kommet hjem fra Italien hvor jeg var nede at besøge Guglielmo sammen med en tysker som også gik på samme skole. Det var virkelig hyggeligt at møde hans familie og hans venner.
Jeg har fået en masse dejlige venner i USA og jeg håber at jeg virkelig snart kan se dem igen!
Vilhelm har også været så sød at dele en masse billeder med os, både fra ture prom, band, football, skiferie med værtsfamilien og andre sjove stunder. Se dem lige nedenfor 🙂