Vores datters udvekslingsår i USA!

“Vores datter er tilbage fra sit udvekslingsår, mere rolig, voksen og mere selvbevidst. Hun har fået en familie i USA, mange venner spredt rundt omkring i verden, en følelse af tilhørighed og et stort ønske om at lære det nye at kende. ET stort tak for at have hjulpet vores datter med sin drøm – I skal roses for jeres punktlighed, venlighed, omsorg, kompetence og professionalisme” – Forældre til Martina.

Martina var udvekslingsstuderende i USA i  Minnesota i 7 måneder. Hun boede med en enestående familie, der fik hende til at sætte pris på de kulturelle forskelle, lige fra sprog til kultur, fra mad til skikke og traditioner. Hun lærte endda at brug vaskemaskinen helt alene også tørretumbleren! Det mest værdifulde ved programmet, var at integrere i en ny familie med anden kultur og hverdag!

Den amerikanske skole har givet Martina adgang til at gå til eksamen i slutningen. Dette er meget stort af skolen, så hun kan være en del af Graduation. Martina’s forældre fortæller slutteligt at de er meget taknemmelige for den mulighed vi har kunne give hende, og opfordre andre forældre til at sende deres barn afsted på udveksling!