Au Pair

AU PAIR

Få livserfaring som Au pair i USA

Drømmer du om at bruge et år, måske sabbatår i udlandet? Måske som au pair? Så læs mere om vores program her. Vi mener selv det er den bedste og mest oplevelsesrige måde at arbejde som ung i udlandet på.

ASSE Danmark er partner med EurAupair, som er en berømt og meget stor organisation der er anerkendt af det amerikanske udenrigsministerium. Takket være au pair-programmet bliver den amerikanske drøm tilgængelig for alle uanset budget. Det giver unge i alderen 18 til 26 år mulighed for at tilbringe et år som Au Pair i USA, som giver international erfaring og samtidig forbedre deres engelske kunnen.

Vores Au Pair program koster 4.500 DKK, hvor sundheds-, ansvars- og rejseforsikring er inkluderet samt fly tur-retur. Derudover er der Indledningsvis 5 dages Workshop i Manhatten, i hjertet af New York. Støtte fra ASSE Danmark med alle ansøgnings dokumenterne og til alle procedurer i forbindelse med J-1 visumet (ikke inkl. i prisen) samt assistance fra en lokal koordinator på stedet.

Ansøgere til programmet skal have færdiggjort, eller være i gang med at færdiggøre en gymnasie uddannelse, det kan for eksempel være STX, EUX, HTX, HHX, HF eller anden uddannelse der svarer til samme niveau. Derudover skal ansøgere have kørekort eller være i gang med tage det. Skriv endelig til os, hvis du/I har spørgsmål hertil!

Hvorfor blive Au pair?

Del hverdagen med en amerikansk familie

Du vil under hele programmet bo hos værtsfamilien, og tage sig af deres barn eller børn. Tiden med børnene, værtsfamilie og dine nye venner skaber stor mulighed for personlig-, kulturel- og sproglig vækst som vil følge dig resten af livet. Vælger du at tage nogle kursur på et nærliggende Campus, vil dette også blive en del af din hverdag!

Au pair - college friends

En uforglemmelig international oplevelse

Det at være tilstedet for børnene er i sig selv en uforglemmelig oplevelse, da du vil knytte et helt specielt bånd til dem. Derudover vil du starte dit program med 5 dages træning i New York med deltagere fra verden over, som vil styrke din erfaring og give dig en hel ny forståelse af den amerikanske kultur. 

Forbedr dit engelske

Du vil bo alle 12 måneder hos din amerikanske familie, med mulighed for at forlænge  med 6, 9 eller 12 måneder. Arbejdstiden er max 45 timer ugentligt med fast ugentlig løn. Du har også mulighed for at deltage i universitetskurser betalt af familien, dog må det maksimalt koste 500$.

shutterstock_1116418868.jpg

Udvid din horisont

Du vil opleve en hel ny verden i din hverdag med din amerikanske familie og din cirkel af amerikanske- samt internationale venner (andre deltagere fra hele verden, som du vil møde i New York). Ved at “leve” det amerikanske liv dagligt, vil du udvide din kulturelle forståelse og dermed opnå større viden om begrebet.

Spørgsmål?

Skal du afsted?

Om EurAupair

Din ledsager...

Deltageren vil blive forberedt af os, grundet vores erfaring med kulturelle og uddannelsesmæssige ophold. I USA ledsages- og følges deltageren af ASSE International, hovedkontoret for ASSE afdelinger verden over. Du vil derfor få tildelt en kontaktperson herfra.

Prisen for programmet dækker...

 flybillet tur-retur
 indkvartering hos familien og måltider
 træning i New York
 eventuelle uddannelseskurser på Campus
 sundheds-, ansvars- og rejseforsikring

Det får du...

Du arbejder maks 45 timer ugentligt og  modtager en ugentlig løn på 195,75 $.

30 dage til rådighed efter programmets afslutning til at rejse rundt som tourist i USA.

Hvorfor vælge at være Au pair med ASSE?

PRISEN

Du betaler ingen registreringsgebyrer, og du betaler KUN et deltagelsesgebyr på 4.500 DKK. Resten er dækket af din værtsfamilie!

UNIK SERVICE

ASSE tilbyder praktikplads i Manhattan (og ikke i forstæderne i New York) samt fuld medicinsk dækning.

40 ÅRS ERFARING

Du drager fordel af VORES ekspertise inden for langvarige programmer og specifikke viden om USA's destination, grundet vores hovedkontor samt 3 afdelinger spredt i landet stater.

GENSIDIGE AFTALER

Familieplacering vil kun ske, hvis du giver dit samtykke.

ATTRAKTIVITETEN

Værtsfamilierne i ASSE-netværket er især på udkig efter danske au pairer.