ASSE Danmark Blog

Studerendes historier og gode råd, som kan hjælpe dig med at forberede dit udvekslingsår

Covid-19 – hvad med mit udvekslingsophold?

Joe Biden planlægger at vaccinere hele den amerikanske befolkning inden juli og sikre en genoptagelse af regelmæssige skoleaktiviteter.

Gaia blev udnævnt til “Au Pair of the Year” af hendes værtsfamilie

Gaia blev nomineret af sin amerikanske værtsfamilie til konkurrencen "Au Pair of the Year 2021". Dette er det smukke brev fra værtsfamilien.

Ti måneder fulde af historier i Daegu, Sydkorea

Rebecca fortæller om sit high school år i Sydkorea, en oplevelse hun vil tage med sig for livet. Et land med en helt unik kultur!

Nicolines skolesemester i Frankrig

Læs om Nicolines oplevelse i Frankrig som High School studerende, hun fortæller blandt om hvordan oplevelse har ændret hende.

9 tv-serier til at forbedre dit engelsk

Har du nogensinde hørt om "binge-watching"? Hvis du drømmer om at få en oplevelse som udvekslingsstudent, er denne post noget for dig!

Dittes år som udvekslingsstudent i USA

Ditte var udvekslingsstudent i USA i år 2015/2016. I dag er hun repræsentant for ASSE Danmark - læs om Dittes oplevelse her!

Elenas år som udvekslingsstudent i Pennsylvania, USA

Elena skriver fra Jonestown, Pennsylvania, hvor hun har boet i 4 måneder med sin værtsfamilie. En ægte High School oplevelse!

10 forkortelser på engelsk, der vil være nyttige i dit udvekslings år

Forkortelser bruges meget af de studerende i High School, fordi det er den hurtigste måde at kommunikere på. Læs vores top 10!

Mit år som udvekslingsstudent i USA, Missouri

Er du nysgerrig efter, hvad det betyder at deltage i et skoleår i USA? Sara fortæller om hendes år som udvekslingsstudent i USA i Missouri!

Vores datters udvekslingsår i USA!

Martina var udvekslingsstudent i 7 måneder i USA, læs hvordan hendes forældre oplevede deres datters udvikling under opholdet.

Sara: mit år i udlandet i Colorado, USA

Sara fortæller om sit år i USA, hvor hun boede hos en værtsfamilie og gik på High School i Colorado - et eventyr uden lige!

En sejr for ASSE International og EurAupair

Den suspension af J, H og L visa, der blokerede hundredtusindvis af internationale Au pairs under pandemien, er blevet ophævet!

Ofte stillede spørgsmål om COVID-19 og udvekslingsophold

I denne fase er der altid mange spørgsmål, og vi hos ASSE er i konstant kontakt med alle vores samarbejdspartnere på vores destinationer.

Et skoleår i Québec og to familier i hjertet

"Siden gymnasiet var jeg forelsket i Canada og dets åbne kultur" - Beatrice fortæller om sit år i Franske Canada som udvekslingsstudent.

10 interessante fakta om USA

Skal du være udvekslingsstundet i USA? Vi har samlet 10 interessante facts om USA - der er helt sikkert nogle af dem, som vil overraske dig.

Hold dig opdateret om vores tilbud, nyheder og meget mere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!