ASSE Danmark Blog

Studerendes historier og gode råd, som kan hjælpe dig med at forberede dit udvekslingsår

Værtsfamilie for første gang og en storebror rigere

Giacomo er udvekslingsstudent fra Italien her i Danmark, ham og hans værtsfamilie har delt deres oplevelse med os - læs med her.

Vilhelms år i USA 21/22

Vilhelm er netop kommet hjem fra sit udvekslingsår i USA, og har derfor lavet et lille skriv om hans oplevelse - læs med her.

Vores værtsfamilie oplevelse

Drømmer du om være værtsfamilie, men er lidt i tvivl? Læs om Camilla og Jespers oplevelse her, de har hostet 2 år i streg!

Lises år i Holland

Vores studerende Lise er lige nu på udveksling i Holland, og vi har derfor spurgt hende, om hun ikke vil dele hendes oplevelse.

Covid-19 – hvad med mit udvekslingsophold?

Joe Biden planlægger at vaccinere hele den amerikanske befolkning inden juli og sikre en genoptagelse af regelmæssige skoleaktiviteter.

Gaia blev udnævnt til “Au Pair of the Year” af hendes værtsfamilie

Gaia blev nomineret af sin amerikanske værtsfamilie til konkurrencen "Au Pair of the Year 2021". Dette er det smukke brev fra værtsfamilien.

Ti måneder fulde af historier i Daegu, Sydkorea

Rebecca fortæller om sit high school år i Sydkorea, en oplevelse hun vil tage med sig for livet. Et land med en helt unik kultur!

Nicolines skolesemester i Frankrig

Læs om Nicolines oplevelse i Frankrig som High School studerende, hun fortæller blandt om hvordan oplevelse har ændret hende.

9 tv-serier til at forbedre dit engelsk

Har du nogensinde hørt om "binge-watching"? Hvis du drømmer om at få en oplevelse som udvekslingsstudent, er denne post noget for dig!

Dittes år som udvekslingsstudent i USA

Ditte var udvekslingsstudent i USA i år 2015/2016. I dag er hun repræsentant for ASSE Danmark - læs om Dittes oplevelse her!

Elenas år som udvekslingsstudent i Pennsylvania, USA

Elena skriver fra Jonestown, Pennsylvania, hvor hun har boet i 4 måneder med sin værtsfamilie. En ægte High School oplevelse!

10 forkortelser på engelsk, der vil være nyttige i dit udvekslings år

Forkortelser bruges meget af de studerende i High School, fordi det er den hurtigste måde at kommunikere på. Læs vores top 10!

Mit år som udvekslingsstudent i USA, Missouri

Er du nysgerrig efter, hvad det betyder at deltage i et skoleår i USA? Sara fortæller om hendes år som udvekslingsstudent i USA i Missouri!

Vores datters udvekslingsår i USA!

Martina var udvekslingsstudent i 7 måneder i USA, læs hvordan hendes forældre oplevede deres datters udvikling under opholdet.

Sara: mit år i udlandet i Colorado, USA

Sara fortæller om sit år i USA, hvor hun boede hos en værtsfamilie og gik på High School i Colorado - et eventyr uden lige!
Hold dig opdateret om vores tilbud, nyheder og meget mere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!