UNIVERSITETS PROGRAM

Din drøm om at bo og studere i USA kan virkelig gå i opfyldelse takket være vores fantastiske partner GO CAMPUS, som hjælper studerende fra hele verden med at ansøge om stipendier/”scholarships” til amerikanske universiteter.  
ASSE Danmark er nemlig den eksklusive danske partner af Go Campus, en anerkendt amerikansk organisation, etableret af ASSE International Student Exchange Programs
Sammen forhandler vi de største stipendier og bedste optagelsesbetingelser for dig så du også kan prøve det amerikanske Campus Life som du har set på film og TV, hvad enten det er på et Amerikansk Universitet eller et Community College. 
Uanset om du kun vil studere i USA i et semester og derefter fortsætte din vej på et dansk universitet, om du vil læse i et eller flere år i USA eller læse en Master, så garanterer vores Go Campus-program dig det bedste stipendium. 
Stipendiet kan dække op til 70% af de samlede udgifter (lektioner, kost og logi) for de studieår du vælger at ansøge til (1-4 år). 
Bedre kan det ikke blive!
Hvis du er bekymret for dit engelsk niveau, kan du ansøge om at deltage i et ESL-kursus  (English as a Second Language) det første semester og derefter fortsætte på det studium som du har valgt, enten på det samme eller på et andet universitet. Vi arrangerer det hele for dig.

Hvorfor vælger flere og flere internationale studerende at gå på universitet i USA?

Kvalitetsuddannelse, unik læseplan, multikulturelt miljø og uendelige muligheder, er blot nogle af grundene til at USA bliver mere og mere populær efter gymnasiet.
Og hvorfor giver amerikanske universiteter så store stipendier til internationale studerende? 
Svaret er simpelt, de ønsker at skabe et skolemiljø som er rig på multikulturalisme, idéudveksling og kulturforståelse. Amerikanske universiteter betragter internationale studerendes kulturelle bidrag som uvurderlige, en kilde til innovation, differentieret studiemetoder og stigning i universitetets rangordning.
Det er i sig selv en kæmpe oplevelse at studere i USA, da studiemiljøet er bygget op om at give den studerende de bedste muligheder for at opnå succes i livet. 
Du vil opleve stor tilfredshed med din undervisning, da du vil være guidet af en ”tutor” hvert semester. På den måde er du sikker på, at de universitetskurser du vælger, vil gå hånd i hånd med lige nøjagtigt dit talent og dine styrker. Du vil fra starten af have mulighed for at vælge mellem hundredevis af kurser.
ASSE Danmark og Go Campus søger sammen de bedste universiteter for internationale studenter samt forhandler præference krav og fordelagtige stipendier for alle – se vores brochure her
Studerende kan vælge blandt vores ‘GO CAMPUS PREFERRED 12’ liste, som indeholder 12 af de bedste universiteter, som hvert år giver fantastiske stipendier til vores kandidater. 
Go Campus har indgået samarbejdsaftaler med, bl.a. Menlo College i Californien, Stetson University i Florida og Southern Utah University i Utah, alle meget eftertragtede universiteter i de bedste stater.
Derudover modtager du en liste over 9 stipendieforslag, vi mener passer til din profil og er valgt ud fra universitetets placering, kurserne, sports muligheder og pris. Denne liste bliver lavet personligt til dig.
Vi, ASSE Danmark, vil guide dig i at vælge det program der opfylder dine behov, og hjælpe dig med at sammensætte ansøgningen, så hvad venter du på? 

Her kan du se de forskellige programmer vi tilbyder, information om ESL kurset samt hvilke kurser der tilbydes

Tryk på programmerne og læs nærmere

Dette program er for alle studerende uanset engelsk niveau.
Her er der også mulighed for at studere intensivt engelsk (ESL) i et semester, inden start af universitetskurserne. 
Du kan vælge mellem de ‘GO CAMPUS 12 Preferred Schools’ og/eller de 9 stipendier som Go Campus foreslår.
Listen vil indeholde mindst et forslag som ikke overstiger 13.000 dollars pr. år og to forslag der ikke overstiger 16.000 dollars pr. år. Priserne er inkl. mad, indkvartering og studier. 
Læs mere om tilmelding her.
Dette program er for atleter på højt niveau, som går på sit sidste år i gymnasium eller lige er begyndt på universitetet. 
Du vil få 10 stipendium forslag og mindst et er relateret til din sport med garanteret plads på skolens hold. 
De andre forslag er fra vores Academic Program.
Læs mere om tilmelding her.
Dette program er for studerende ældre end 17 år, som ønsker at studere et semester i USA med det formål at forbedre deres kendskab til engelsk.
Vi garanterer stipendium forslag fra 3 skoler hvor man max betaler 10.000 dollars for et semester.
Læs mere om tilmelding her.
Dette program er for studerende på 3. år i universitetet og specialister uanset engelsk niveau. 
Her er det også muligt at studere engelsk i et semester, inden start af universitetskurset. 
Vi garanterer tre stipendium forslag, hvoraf et ikke vil overstige 20.000 dollars om året for studie, logi og kost.
Læs mere om tilmelding her.
Dette program er for unge der ønsker at studere på et Community College efter eget valg. 
Ideelt til dem, som har et specifik område eller skole i tankerne, eller for dem, der ønsker at orientere sig i det amerikanske universitetssystem inden de træffer et endeligt valg. 
Community College giver mulighed for at deltage i op til 4 semestre og opnå en Associate’s Degree. Efter 2 år kan man fortsætte på et universitet. 
Mange amerikanere vælger at gå denne vej, da det normalt er lidt billigere, lidt lettere at blive optaget, og i USA specialiserer man sig ikke før de sidste 2 år.
Læs mere om tilmelding her.
Desværre er det ikke muligt at søge om stipendier i dette program.
Internationale studerende som ønsker at studere i USA, skal certificere deres engelsk niveau ved at bestå en TOEFL eller IELTS test inden optagelse eller afrejse. 
Mange af vores partner universiteter tilbyder ESL-programmet, for at du kan koncentrere dig om at lære engelsk i et eller to semestre på det valgte universitet, indtil du har opnået et passende engelsk niveau. 
Som sagt, både vores Academic program og vores Master program tilbyder kombinationen af ESL or universitetsstudier.
Ud over Go Campus listen med 9 stipendieforslag, modtager du lige så mange forslag til ESL-kurser som du kan starte med. 
Nogle vil være med stipendier, der dækker en del af udgifterne til mad, indkvartering og studier, og nogle vil være fra universiteterne i din Scholarship liste.
I de akademiske og atletiske programmer kan du vælge mellem mere end 100 kurser. 
Her har vi skrevet nogle af dem ned: 
offentlig administration, sundhedsadministration, antropologi, visuel kunst, atletisk træning, wellness, biokemi, biologi, molekylærbiologi, botanik, international business, kemi, film, kommunikation, digital kommunikation, massekommunikation, regnskab, kor, kriminologi, dans, teater, økologi, økonomi- og forretningsadministration, idræt, filosofi, finans, fysik, fotografering, fransk,  generelle studier, geografi, geologi, journalistik, strafferet, grafik, business turisme, iværksætteri, datalogi, ingeniør, civilingeniør, elektroteknik, industriel ingeniørvirksomhed, computerteknik, maskinteknik, engelsk, litteratur, ledelse, sportsmanagement, sceneinstruktør, marketing, matematik, multimedie, musik, teater, music performance, opera, Teater-, event- og av-tekniker, amerikansk politik, apoteker, fysioterapi, lov, medicin, tandpleje, optometri, veterinær, psykologi, PR, reklame, skuespil, instruktør, international relations, humaniora, miljøvidenskab, biomedicinsk videnskab, plante- og jordvidenskab, retsvidenskab, statskundskab, sportsscience, akademisk skrivning, skrivekunst, cyber sikkerhed, computersystemer, sociologi, spansk, historie, kunsthistorie, tværfaglige studier, tysk, telekommunikation, teologi, transport og logistik, turisme, webdesign og zoologi.
Master programmet fokuserer på MBA (Master in Business Administration) i healthcare administration, regnskab, finans, iværksætteri, ledelse, markedsføring, human ressources og General MBA .
I det akademiske og atletiske program vælger du tre kurser. I Master programmet vælger du to.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål? Eller er du i tvivl om hvilket program du skal vælge?

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder!

Tel.: +45 31 71 97 49

E-mail: infor@assedanmark.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig.