ASSE OMRÅDEREPRÆSENTANT

Bliv en ASSE områderepræsentant

At være en områderepræsentant

Vil du gøre en forskel, og hjælpe unge mennesker ?
Ved at blive ASSE-områdesrepræsentant er du den vigtige kontaktperson for den studerende, der er placeret i dit område. Et år hjemmefra familie og vante rammer og skikke. Rådgiver, støtte og ven er bare nogle af de roller, du vil have, mens du holder øje med ASSE-programmet i dit område og hjælper en international studerende til at få mest muligt ud af sit år i udlandet. Derudover vil du hjælpe teenagere i dit eget nærområde til at blive ASSE-udvekslingsstuderende i udlandet. At åbne en international verden med læring og dannelse for de studerende i dit område er en vigtig rolle ved være ASSE-områdesrepræsentant.

Som uddannet ASSE-områdesrepræsentant modtager du løbende råd og vejledning fra din ASSE-områdes koordinator, mens du varetager en række udfordrende opgaver! Ikke alene vil du hjælpe unge mennesker fra dit eget område og rundt om i verden, du vil også lære familierne i dit eget nærområde bedre at kende. Derudover vil du udvide din bekendtskabskreds, når du etablerer relationer med lokale skoler, foreninger og fritidsklubber.

Dine ansvarsområder og ansvar er bl.a.:

 • PR:
  Bliv en “P.R.” person for ASSE i dit samfund
 • Interview:
  Find og interview potentielle værtsfamilier og studerende
 • Uddannelse:
  Stå for orienteringsaftener for værtsfamilier og studerende
 • Rådgivning:
  Giv støtte og vejledning til udvekslingsstuderende og værtsfamilier i løbet af udvekslingsåret
 • Koordinerende:
  Planlæg og organiser sociale aktiviteter for udvekslingsstuderende

Bliv en del af ASSEs netværk af 1.500 områderepræsentanter i dag og gør en forskel! Ved at bruge tid på at hjælpe et internationalt unge menneske, vil du gøre en forskel for både dit lokalområde og verden.

Send os en e-mail, ring eller ansøg online for at få oplysninger om, hvordan du kan blive ASSE-repræsentant i dag!