Sara: Mit udvekslingsår i Colorado, USA

Sara frotæller om sit år i udlandet med stor entusiasme og med mange fotos: min udvekslingsår går rigtig godt, jeg prøver at udnytte alle de muligheder jeg får og så jeg har min kærlighed til en bestemt sport! Lidt utroligt!!! I begyndelsen af ​​året tilmeldte jeg mig langrend, en slags løb, og nu laver jeg intet andet end det! Takket være min deltagelse i sporten, kom jeg godt fra start. Jeg mødte en masse fantastiske mennesker, der bød mig velkommen og fik mig til at føle mig hjemme.

Om vinteren var jeg en del af svømmeteamet, det var en rigtig god sæson, og vi havde en masse sjov! Jeg har aldrig været særlig vild med sports konkurrencer, tværtimod, men i USA har jeg lært, at det altid er et forsøg værd at prøve nye ting!

I marts deltog jeg i skolemusicalen, og jeg synes, det var en af ​​de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft! Jeg lærte, hvordan et show bliver iscenesat, og hvor meget arbejde og engagement der ligger bag et show. Jeg nød det virkelig! 

Nu er jeg på kvindernes fodboldhold, min første holdsport i USA, og jeg elsker det! At spille som et hold er fantastisk. Månederne flyver afsted og snart skal jeg til prom – jeg kan slet ikke vente!

Jo mere tid der går, jo mere forstår jeg, at det bliver virkelig svært at tage hjem…  Men jeg er sikker på, at jeg har levet et år, der har ændret mig og min fremtid til det bedre!

– Sara, Colorado – USA