Tyskland

TYSKLAND

Oplev livet i Tyskland med charmerende, historiske og fascinerende byer som Berlin, München og Köln. Et avanceret og indbydende land med en høj levestandard. Tyskland tilbyder operahuse, teatre, frodige skovklædte områder og dejlige blå søer. Stærke traditioner, folkemusik, arkitektoniske skatte, modernisme og avanceret teknologi lever alt sammen i harmoni.

Din værtsfamilie, der er ivrig efter at dele deres rige kulturhistorie med dig, vil sandsynligvis bo i en lille by eller på landet. Tyskerne kan lide at tilbringe tid sammen, diskutere og spise godt. Drøftelserne er direkte, og alle opfordres til at udtale sig. Selvom familien er vigtig for tyskerne, er unge mennesker tidligt uafhængige, og du forventes at tage dig af dine egne anliggender.

Oplev hvorfor det tyske skolesystem betragtes som blandt de bedste i verden ved interaktiv deltagelse i klasser. Bliv medlem i en lokal fodboldklub, udforsk lokale festivaler og feriemarkeder eller besøg med dine venners hjem, ligesom de tyske teenagere gør. Ved at kalde Tyskland dit hjem i et år, vil du bo midt i Europa og lære et sprog, der åbner mange døre for dig.