Betingelser

BETINGELSER

Hvordan kvalificerer du dig til et ASSE-udvekslingsprogram?

For at kvalificere dig til et ASSE-udvekslingsprogram;

Skal du være minimum 15 år eller ældre, og max 18 1/2 år ved afrejse.
Du skal være parat til at tilpasse dig et fremmed lands forskellige værdier, livsstil og holdninger.
Du skal have bestået 9. Klasses afgangseksamen, være sund og rask og have gode karakterhenvisninger.
At være den bedste til engelsk i din klasse er ikke afgørende. Det vigtigste er en eventyrlyst og et seriøst engagement i at lære sproget.
Være en aktiv deltager i familiens, skolens og samfundslivet i dit valgte land. Det er en oplevelse, du vil huske og værdsætte for resten af dit liv.

Informationer

Det fulde beløb for programmet skal betales inden:

 • april 2023 for afrejser til Choice Plus High School Exchange Programmer i USA og Canada

 • april 2023 for afrejser i juni/juli 2023

 • juni 2023 for afrejser i august/september 2023

 • november 2023 for afrejser i januar/februar/marts 2024

 Betalingen for programmet sker gennem 4 rater (se nedstående), via bankoverførsel til ASSEs bankkonto: Reg nr.: 9070 / Konto nr.: 1631095182. Detaljerne vil findes på fakturaen som du vil modtage.

Betalingsrater

 • betaling er tilmeldingsgebyret på 10.000 DKK, senest 10 dage efter modtagelse af program aftalen

 • betaling er 25% af prisen for programmet, som skal betales senest den 1. november, den 15. november, den 1. december eller den 30. december

 • betaling er 25% af prisen for programmet, som skal betales senest den 1. februar, den 15. februar, den 15. marts eller den 30. august

 • betaling er det resterende beløb for programmet + evt. SEVIS fee for U.S.A., som skal betales senest den 1. april, den 15. april, den 15. maj eller den 30. oktober

Generelle informationer

Efter at vi har sendt din ansøgning til vores partner i udlandet, vil du periodisk modtage informationsmateriale, der er nyttigt som forberedelse til dit udvekslingsprogram. 

I maj/juni 2023 arrangerer ASSE Danmark et forberedelsesmøde til afrejsen, der er obligatorisk for dig og mindst én af dine forældrene.

Afbestillings forsikring

Ønsker du og dine forældre forsikringen, kan I tage direkte kontakt til Dansk Rejseforsikring: 

https://www.danskrejseforsikring.dk/afbestillingsforsikring/

Deres afbestillingsforsikring dækker blandt andet ved tilskadekomst, akut opstået sygdom eller bortgang hos nærmeste pårørende.

Vær opmærksom på at familiers sædvanlige private rejseforsikring ikke altid dækker studierejser som f.eks. udvekslingsstudent da opholdet varer ud over 3 måneder.

Studentervisum

Hvis du har brug for et studievisum, leverer vores kontor det nødvendige bevis for skoletilmelding eller til USA, formularen DS-2019 eller I-20. Prisen på disse 2 formularer tilføjes den 4. betaling. Det er altid den studerendes ansvar at få et studievisum, dog står vi altid klar til at guide og sender en vejledning udarbejdet specielt til den studerendes værtslands visumkrav.

Forsikringspolice

ASSE Danmark har tegnet de lovpligtige forsikringer gennem Tryg Erhverv, som kræves i lovdekret LBK nr 376 af 31/03/2020 (Bekendtgørelse af lov om arbejdsskadesikring), heri findes reglerne om sikringspligt i Arbejdsskadesikringsloven kapitel 10.

Refunderingspolitik

Du har ret til frit at trække dig ud af programaftalen med ASSE Danmark, 14 dage efter at alle dokumenterne er indsendt, uden at skulle betale et gebyr. En tilbagetrækning af programaftalen skal sendes via e-mail, vi kan ikke acceptere en telefoniske underretning.

Du har også senere hen ret til at afbestille din rejse, mod betaling af et gebyr. Alt efter datoen, vil ASSE Danmark beholde en procentdel af programprisen. Det vil sige, at du vil få tilbagebetalt differencen mellem procenterne og prisen for programmet jf. nedstående datoer og procenter:

Efter sidste tidsfrist, har du ikke ret til nogen form for tilbagebetaling. 

Ligeledes er der ikke nogen ret til tilbagebetaling, i tilfælde af at du beslutter sig for at afbryde et igangværende program eller i tilfælde af hjemsendelse pga. dårlig opførsel, udvisning fra skole, alvorlige helbreds problemer, der kræver behandling i hjemlandet osv. Derudover er det heller ikke muligt at få tilbagebetaling for måltider eller logi, som du ikke har benyttet.

Tillægsgebyret for ”Valg af Område” til det Traditionelle Program USA vil blive tilbagebetalt, i tilfælde af der ikke bliver fundet en familie i det valgte område.

NB: Det er ikke muligt at afslå en placering på grund af geografiske motiver, religiøse motiver, værtsfamiliens sammensætning og alder, etnicitet, profession, osv.

For sommer afrejser (juli/august/september)

 • Indtil d. 31. marts: 10 % af programprisen (samtlige programmer)

 • Indtil d. 25. april: 30% af programprisen til de traditionelle programmer og 60% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

 • Indtil d. 30. juni: 50% af programprisen til de traditionelle programmer og 80% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

 • Indtil d. 31. juli: 75% af programprisen til de traditionelle programmer og 90% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

For vinter afrejser (januar/februar/marts)

 • Indtil d. 31. august: 10% af programprisen (samtlige programmer)

 • Indtil d. 30. september: 30% af programprisen til de traditionelle programmer og 60% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

 • Indtil d. 15. november: 50% af programprisen til de traditionelle programmer og 80% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

 • Indtil d. 15. december: 75% af programprisen til de traditionelle programmer og 90% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

Klager

Da ASSE Danmark fungerer som mellemled mellem familierne og ydelserne, kan de ikke holdes ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller mangelfuld service fra partnerne der leverer ydelserne. Derudover kan ASSE Danmark ikke holdes ansvarlig for udstedelse af visum og immigrationstilladelser til det valgte land. Deltagere som ønsker at indgive en klage, skal sende den til ASSE Danmarks e-mail, hvor i fulde navn fremgår, adresse samt kontakt oplysninger.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os i dag og hør mere! 
Tel.: +45 31 71 97 49
E-mail: info@assedanmark.dk