Priser og information

PRISER OG INFORMATION

2021/22 Priser og information

For at tilmelde dig ASSE Danmarks Udvekslingsprogrammer, er det tilstrækkeligt at udfylde en kort ansøgning (pre-application) online.

Personoplysningerne som er registrerede i ansøgningen, vil blive brugt af ASSE Danmark, alt efter hvad der tillades ved lovdekret 196/2003 og i henhold til EU-Forordning 2016/679, på baggrund af de aktiviteter, informationer og service som gives til ansøgeren. For at få det fulde overblik over vores persondata-politik, klik her .

Tilmeldingsfrister for samtlige programmer:

 • 15 marts 2021 for afrejser i juni og juli 2021 (Australien, New Zealand og Thailand)   
 • 15 april 2021 for afrejser i august/september 2021 (Alle destinationer undtagen Australien, New Zealand og Thailand)
 • 15 maj 2021 for Private High School og Choice Plus High School Exchange USA og Canada
 • 15 september 2021 for afrejser i januar 2022, den sydlige halvkugle  
 • 30 september 2021 for afrejser i januar/februar/marts 2022, den nordlige halvkugle

Hvis der er et område i USA som foretrækkes, er der mulighed for at vælge dette mod et tillægsgebyr. Læs mere om det her.

Programpriserne findes i nedstående tabeller;

Programpriserne inkluderer:

 • Tilmeldingsomkostninger på 10.000 DKK
 • Tur/retur flybillet fra København, Billund eller Aalborg til den endelige destinationslufthavn
 • Modtagelse og indkvartering hos en udvalgt værtsfamilie.
 • Kost og logi i værtslandet under opholdet
 • Indskrivning på en High School (alderstrin 14-18 år) og skolebøger til de obligatoriske fag*
 • Vejledning og støtte fra vores samarbejdspartnere i det valgte land
 • Grundig forberedelse inden afrejse og ASSE Danmarks vejledning
 • Materiale til – og forberedelses møder inden afrejsen med den studerende og hans/hendes forældre
 • ASSE Danmarks vejledning og støtte under opholdet i udlandet, 24/7
 • Eventuelle udgifter til offentlige transportmidler, for at komme i skole*.
 • Informationsmateriale, dokumentation og vejledning til at ansøge om indrejsevisum til det valgte land
 • Rejseforsikring med syge-, ansvars-, ulykkes- og bagageforsikring

Programprisen inkluderer ikke:

 • Eventuelle ændringer på flybilletten, der medfører et tillægsgebyr
 • Udgifter til at få et visum (konsulært gebyr der varierer alt efter det visum der ansøges om, og valutakursen)
 • Udgifter i værtslandet: små udgifter til valgfrie skole ag, udgifter til lægecertifikater for at kunne udøve sport, eventuelle vaccinationer, udgifter til offentlige transportmidler, skole uniform hvis dette kræves, mad på skolen, personlige udgifter, mm.
 • Alt, der ikke udtrykkeligt er angivet i “programprisen inkluderer”.

* Bortset fra Australien, New Zealand, Argentina, Frankrig, Tyskland, Japan, Sydkorea, Storbritannien, Irland og de Skandinaviske lande hvor bøgerne og skoleafgifter skal betales, hvis det kræves, direkte på stedet af den studerende

**Priserne er udregnet på basis af veksling af 1 € = 7,45 DKK; for andre valuta, er prisen udregnet på basis af den officielle veksling fra d. 30. juni 2020. Hvis der op til 20 dage inden afrejse skulle opstå omkostningsforskelle i valutavekslingen, kan priserne ændres i forhold til valutakursen i ethvert øjeblik. Hvis den globale pris skulle forøges med 10 % eller mere, vil deltageren have mulighed for at ophæve kontrakten, blot vedkommende giver besked om dette til ASSE Danmark, inden 48 timer er gået fra at vedkommende har modtaget besked om denne forøgelse.

***De 10.000 DKK i tilmeldingsomkostninger trækkes fra programprisen, og det resterende beløb deles ud over 4 rater. Ved valg af USA programmet, kan du starte de rejse med 3 dage i New York City. Denne tur er inkluderet i programprisen for USA, hvis alle ansøgnings dokumenter og den første betaling er modtaget inden d. 30. november 2020. For alle andre programmer, alle ansøgnings dokumenter og den første betaling er modtaget inden d. 30. november 2020, garanteres der en rabat på 2.240 DKK. Der garanteres en rabat på 2.240 kr. til dem der har været værtsfamilie for/eller vil være værtsfamilie det samme år for en af vores internationale studenter, eller hvis et familiemedlem allerede har rejst med ASSE Danmark. I tilfælde af ’direkte placering’ hos en værtsfamilie, gives der en rabat på det valgte programs pris på 3.750 DKK til ikke-europæiske lande og på 2.240 DKK til de europæiske lande. Rabatter kan ikke kombineres. Hvis ansøgeren har ret til flere rabatter, vil den med højest værdi anvendes.

De 3 betalings steps

1

2

3

Ansøgning og interview

Efter modtagelse af ansøgning, inviterer vi dig til et interview (gratis).

 

Færdige Ansøgning og programaftale

Færdige ansøgning sendes til ASSE Danmark, og tilmeldingsomkostninger på 10.000 DKK betales (er inkluderet i programpriserne, 1 rate).

Betaling for det udvalgte program**

Det resterende beløb for programmet*** vil blive opkrævet gennem 4 rater og sidste betaling skal ske april, maj eller november alt efter afrejsedato.

Refunderings politik

Du har ret til frit at trække dig ud af programaftalen med ASSE Danmark, 14 dage efter at alle dokumenterne er indsendt, uden at pådrage dig nogen bøder. Enhver tilbagetrækning skal foregå med anbefalet brev med modtagelsesbevis (poststemplets dato er afgørende) til adressen ASSE Danmark, Strandvejen 9, 1. sal, 9000 Aalborg og skal på forhånd sendes via e-mail. Vi accepterer ikke nogen form for telefoniske underretninger

Du har også senere hen ret til at tilbagetrække programaftalen, som efter de nedstående viste modaliteter. Vedkommende vil få tilbagebetalt differencen mellem procenterne og det indbetalte for programmet jf. betalingsraterne og de nedstående procenter:

For sommer-afrejser (juli/august/september)

 • Indtil d. 31 marts: 10 % af deltagergebyret (samtlige programmer)
 • Indtil d. 25 april: 30% af deltagergebyret til de traditionelle programmer og 60% af deltagergebyret til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 30 juni: 50% af deltagergebyret til de traditionelle programmer og 80% af deltagergebyret til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 31 juli: 75% af deltagergebyret til de traditionelle programmer og 90% af deltagergebyret til Choice Plus High School Exchange programmerne

For vinter-afrejser (januar/februar/marts)

 • Indtil d. 31 august: 10% af deltagergebyret (samtlige programmer)
 • Indtil d. 30 september: 30% af deltagergebyret til de traditionelle programmer og 60% af deltagergebyret til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 15 november: 50% af deltagergebyret til de traditionelle programmer og 80% af deltagergebyret til Choice Plus High School Exchange programmerneIndtil d. 15 december: 75% af deltagergebyret til de traditionelle programmer og 90% af deltagergebyret til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Efter denne tidsfrist, har du ikke ret til nogen form for tilbagebetaling.
 • Ligeledes er der ikke nogen ret til tilbagebetaling, i tilfælde af at du beslutter sig for at afbryde et igangværende program eller i tilfælde af hjemsendelse pga. dårlig opførsel, udvisning fra skole, alvorlige medicinske problemer, der kræver behandling i hjemlandet osv. Derudover er det heller ikke muligt at få nogen tilbagebetaling for måltider eller logi, som du ikke har benyttet.

Tillægsgebyret for ”Valg af Område” til Traditionelt Program USA vil blive tilbagebetalt, i tilfælde af der ikke bliver fundet en familie i det valgte område.

NB: Det er ikke muligt at nægte en placering på grund af geografiske motiver, religiøse motiver, værtsfamiliens sammensætning og alder, etnicitet, profession, osv.