Priser og information

PRISER OG INFORMATION

2023/24 Priser og information

For at tilmelde dig ASSE Danmarks Udvekslingsprogrammer, er det tilstrækkeligt at udfylde en kort ansøgning (pre-application) online. Ønsker du yderligere detaljer før du ansøger, så ring bare til vores kontor på telefonnummer +45 31 71 97 49. 

Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af ASSE Danmark i overensstemmelse med lovdekret 196/2003 EU-Forordning 2016/679, på baggrund af de aktiviteter, informationer og service som du modtager. For at få det fulde overblik over vores persondata-politik klik her.

TIDSFRISTER FOR TILMELDING:

 • 31. januar 2023 for afrejser i juni og juli 2023 (Australien, New Zealand og Thailand)   
 • 15. april 2023 for afrejser i august/september 2023 (Alle destinationer undtagen Australien, New Zealand og Thailand)
 • 31. juli 2023 for afrejser i januar 2024, den sydlige halvkugle
 • 30. september 2023 for afrejser i januar/februar/marts 2024, den nordlige halvkugle

Hvis der er et område i USA som foretrækkes, er der mulighed for at vælge dette mod et tillægsgebyr. Læs mere om det her.

Programpriserne og hvad der er inklusiv findes i nedstående tabeller;

Programpriserne inkluderer:

 • Tilmeldingsomkostninger på 10.000 DKK
 • Tur/retur flybillet fra København, Billund eller Aalborg til den endelige destinationslufthavn
 • Modtagelse i destinationslufthavnen af værtsfamilien og/eller en områderepræsentant
 • Indkvartering hos en udvalgt værtsfamilie, som er blevet godkendt af vores samarbejdspartnere i det valgte land
 • Kost og logi i værtslandet under opholdet
 • Indskrivning på en High School (alderstrin 14-18 år) og skolebøger til de obligatoriske fag*
 • Vejledning og støtte fra vores samarbejdspartnere i det valgte land
 • Grundig forberedelse inden afrejse og ASSE Danmarks vejledning
 • Grundig forberedelse inden afrejsen, inkl. materiale til – og forberedelses møder med den studerende og hans/hendes forældre
 • ASSE Danmarks vejledning og støtte under opholdet i udlandet, 24/7
 • Eventuelle udgifter til offentlige transportmidler, for at komme i skole (gælder kun USA og Canada og kun efter aftale der er indgået med områdets repræsentant)
 • Informationsmateriale, dokumentation og vejledning til at ansøge om indrejsevisum til det valgte land
 • Rejseforsikring med syge-, ansvars-, ulykkes- og bagageforsikring

Programprisen inkluderer ikke:

 • Eventuelle ændringer på flybilletten, der medfører et tillægsgebyr
 • Udgifter til at få et visum (konsulært gebyr der varierer alt efter det visum der ansøges om, og valutakursen)
 • Udgifter i værtslandet: til valgfrie skole fag, udgifter til lægecertifikater for at kunne udøve sport, eventuelle vaccinationer, udgifter til offentlige transportmidler, skole uniform hvis dette kræves, mad på skolen, personlige udgifter, mm.
 • Alt, der ikke udtrykkeligt er angivet i “programprisen inkluderer”
 • I mange af landene arrangerer vores partnere små udflugter og andre aktiviteter i løbet af skoleferierne. Yderligere detaljer og udgifter får du efter ankomsten

* Bortset fra Australien, New Zealand, Argentina, Frankrig, Spanien, Portugal Tyskland, Japan, Sydkorea, Storbritannien, Irland og de Skandinaviske lande hvor bøgerne og skoleafgifter skal betales, hvis det kræves, direkte på stedet af den studerende.

**Priserne er udregnet på basis af veksling af 1 € = 7,45 DKK; for andre valuta, er prisen udregnet på basis af den officielle veksling fra d. 19. september 2022. Hvis der op til 20 dage inden afrejse skulle opstå omkostningsforskelle i valutavekslingen, kan priserne på ethvert tidspunkt ændres i forhold til valutakursen. Hvis den totale pris forøges med 10 % eller mere, vil deltageren have mulighed for at annullere kontrakten, blot vedkommende giver besked om dette til ASSE Danmark, inden 48 timer fra modtagelsen af besked om pris ændringen.

***De 10.000 DKK i tilmeldingsomkostninger trækkes fra programprisen, og det resterende beløb deles ud over 4 rater. For alle programmer, hvis alle ansøgnings dokumenter og den første betaling er modtaget inden d. 30. oktober 2022, får du en rabat på 3.750 DKK ved ikke-europæiske destinationer og 2.240 DKK for europæiske destinationer. Der garanteres en rabat på 2.240 kr. til dem der har været værtsfamilie/eller vil være værtsfamilie det samme år for en af vores internationale studenter, eller hvis et familiemedlem allerede har rejst med ASSE Danmark. I tilfælde af ’direkte placering’ hos en værtsfamilie, gives der en rabat på det valgte programs pris på 3.750 DKK til ikke-europæiske lande og på 2.240 DKK til de europæiske lande. Rabatter kan ikke kombineres. Hvis ansøgeren har ret til flere rabatter, vil den med højest værdi anvendes.

De 3 ansøgnings steps

Ansøgning og interview

 

Efter modtagelse af ansøgning, inviterer vi dig til et interview (gratis).

 

Færdige Ansøgning og programaftale

Færdige ansøgning sendes til ASSE Danmark, og tilmeldingsomkostninger på 10.000 DKK betales (er inkluderet i programpriserne, 1 rate).

Betaling for det udvalgte program**

Det resterende beløb for programmet*** vil blive opkrævet gennem 3 rater og sidste betaling skal ske april, maj eller november alt efter afrejsedato.

Ansøgnings forløb

Efter vi har modtaget din ansøgning, inviterer vi dig til et interview. Hvis resultatet af interviewet er positivt, sender vi dig et link til din Student Profile, hvor du kan arbejde på din Application Package, som også indeholder en programaftale med ASSE.  Når du har udfyldt alle dokumenterne, sender du dem til ASSE Danmark, og vi beder dig om at betale første rate på 10.000 DKK for at bekræfte din tilmelding.

Efter vi har gennemgået dokumenterne, modtager du en bekræftelse af tilmeldingen til det valgte program og ansøgningen sendes til vores partner i dit værtsland. Skulle det imod al forventning ikke være muligt at bekræfte din tilmelding vil første rate på 10.000 DKK selvfølgelig tilbagebetales.

Det fulde beløb for programmet skal betales inden:

 • april 2023 for afrejser til Choice Plus High School Exchange Programmer i USA og Canada
 • april 2023 for afrejser i juni/juli 2023
 • maj 2023 for afrejser i august/september 2023
 • november 2023 for afrejser i januar/februar/marts 2024

Betalingen for programmet sker gennem 4 rater (se nedstående), via bankoverførsel til ASSEs bankkonto: Reg nr.: 9070 / Konto nr.: 1631095182. Detaljerne vil findes på fakturaen som du vil modtage.

Betalingsrater:

 • betaling er tilmeldingsgebyret på 10.000 DKK, senest 10 dage efter modtagelse af program aftalen
 • betaling er 25% af prisen for programmet, som skal betales senest den 1. november, den 15. november, den 1. december eller den 30. december
 • betaling er 25% af prisen for programmet, som skal betales senest den 1. februar, den 15. februar, den 15. marts eller den 30. august
 • betaling er det resterende beløb for programmet + evt. SEVIS fee for U.S.A., som skal betales senest den 1. april, den 15. april, den 15. maj eller den 30. oktober

GENERELLE INFORMATIONER INDEN AFREJSEN

Efter at vi har sendt din ansøgning til vores partner i udlandet, vil du periodisk modtage informationsmateriale, der er nyttigt som forberedelse til dit udvekslingsprogram. I maj/juni 2023 arrangerer ASSE Danmark et forberedelsesmøde til afrejsen, der er obligatorisk for dig og mindst én af dine forældrene.

AFBESTILLINGS FORSIKRING

Ønsker du og dine forældre forsikringen, kan I tage direkte kontakt til Dansk Rejseforsikring: https://www.danskrejseforsikring.dk/afbestillingsforsikring/. Deres afbestillingsforsikring dækker blandt andet ved tilskadekomst, akut opstået sygdom eller bortgang hos nærmeste pårørende.

Vær opmærksom på at familiers sædvanlige private rejseforsikring ikke altid dækker studierejser som f.eks. udvekslingsstudent da opholdet varer ud over 3 måneder.

STUDENTERVISUM

Hvis du har brug for et studievisum, leverer vores kontor det nødvendige bevis for skoletilmelding eller til USA, formularen DS-2019 eller I-20. Prisen på disse 2 formularer tilføjes den 4. betaling. Det er altid den studerendes ansvar at få et studievisum, dog står vi altid klar til at guide og sender en vejledning udarbejdet specielt til den studerendes værtslands visumkrav.

FORSIKRINGSPOLICE

ASSE Danmark har tegnet de lovpligtige forsikringer gennem Tryg Erhverv, som kræves i lovdekret LBK nr 376 af 31/03/2020 (Bekendtgørelse af lov om arbejdsskadesikring), heri findes reglerne om sikringspligt i Arbejdsskadesikringsloven kapitel 10.

Refunderings politik

Du har ret til frit at trække dig ud af programaftalen med ASSE Danmark, 14 dage efter at alle dokumenterne er indsendt, uden at skulle betale et gebyr. En tilbagetrækning af programaftalen skal sendes via e-mail, vi kan ikke acceptere en telefoniske underretning.

Du har også senere hen ret til at afbestille din rejse, mod betaling af et gebyr. Alt efter datoen, vil ASSE Danmark beholde en procentdel af programprisen. Det vil sige, at du vil få tilbagebetalt differencen mellem procenterne og prisen for programmet jf. nedstående datoer og procenter:

For sommer-afrejser (juli/august/september)

 • Indtil d. 31. marts: 10 % af programprisen (samtlige programmer)
 • Indtil d. 25. april: 30% af programprisen til de traditionelle programmer og 60% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 30. juni: 50% af programprisen til de traditionelle programmer og 80% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 31. juli: 75% af programprisen til de traditionelle programmer og 90% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

For vinter-afrejser (januar/februar/marts)

 • Indtil d. 31. august: 10% af programprisen (samtlige programmer)
 • Indtil d. 30. september: 30% af programprisen til de traditionelle programmer og 60% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 15. november: 50% af programprisen til de traditionelle programmer og 80% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne
 • Indtil d. 15. december: 75% af programprisen til de traditionelle programmer og 90% af programprisen til Choice Plus High School Exchange programmerne

Efter sidste tidsfrist, har du ikke ret til nogen form for tilbagebetaling.

Ligeledes er der ikke nogen ret til tilbagebetaling, i tilfælde af at du beslutter sig for at afbryde et igangværende program eller i tilfælde af hjemsendelse pga. dårlig opførsel, udvisning fra skole, alvorlige helbreds problemer, der kræver behandling i hjemlandet osv. Derudover er det heller ikke muligt at få tilbagebetaling for måltider eller logi, som du ikke har benyttet.

Tillægsgebyret for ”Valg af Område” til det Traditionelle Program USA vil blive tilbagebetalt, i tilfælde af der ikke bliver fundet en familie i det valgte område.

NB: Det er ikke muligt at afslå en placering på grund af geografiske motiver, religiøse motiver, værtsfamiliens sammensætning og alder, etnicitet, profession, osv.

KLAGER 

Da ASSE Danmark fungerer som mellemled mellem familierne og ydelserne, kan de ikke holdes ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller mangelfuld service fra partnerne der leverer ydelserne. Derudover kan ASSE Danmark ikke holdes ansvarlig for udstedelse af visum og immigrationstilladelser til det valgte land. Deltagere som ønsker at indgive en klage, skal sende den til ASSE Danmarks e-mail, hvor i fulde navn fremgår, adresse samt kontakt oplysninger.