Ecuador

ECUADOR

“Ecuador Ama la Vida”, det er sådan denne landskabs juvel præsenterer sig, et unikt koncentrat af biodiversitet, der inspirerede Darwin og hans berømte essay “Artenes oprindelse”

Regnskove og tropiske områder, krystalklare strande, den længste bjergkæde i verden med toppe over 6000 meter høje. Skildpadder og fauna på Galapagos-øerne, biosfærereservatet i Yasuni National Park. De er bare nogle af de vidundere i Ecuador, som du kan opdage i løbet af dit semester eller skoleår.

Stærkt knyttet til kultur og traditioner kender du særegenhederne ved de 14 oprindelige identiteter, inklusive Quechua. Du vil gå gennem det historiske centrum af Quito, erklæret et verdensarvsliste af UNESCO, du vil danse til rytmen i Pasillo. National musik i hele landet, du vil elske lokal fodbold, den mest populære sport i Ecuador. Du vil lære at lave mad op typisk, såsom ceviche og encocado , begge baseret på fisk.

Du lærer at tale perfekt spansk, som er det officielle sprog i landet. Du vil som udvekslingsstudent bo i et land fuldt af farver, vidundere og særegenheder.