Områdevalg USA

Valg af område - USA

I hvilket område af USA vil du gerne tilbringe dit skoleår eller semester? Øst, Vest, Syd og Midtvesten: valget er dit!

Vores udvekslingstuderende bekræfter dette hvert år: succesen af oplevelsen afhænger først og fremmest af det bånd der bliver etableret med værtsfamilien, og af de venskaber, der bliver bygget i skolen samt fritiden. Området er sekundært, det er ikke “hvor” der gør forskellen, men de mennesker som krydser din vej.

Grundlaget for kulturudveksling er: frivillige familier vælger, hvem de ønsker at være vært for, åbner døren til deres hjem og byder den studerende, som de ønsker at dele deres daglige liv med i fem eller ti måneder, velkommen med åbne arme.

Men hvis der er et område, du foretrækker, har du muligheden  for at vælge dette – mod et tillægsgebyr. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at prøve at finde en værtsfamilie og skole der, dog gælder valget kun indtil 30/6 – herefter bliver man åbnet op for resten af USA.

  • Øst – Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, New York, New Jersey, Washington D.C., Michigan, Delaware, Rhode Island, North Carolina, Virginia, Maryland, Connecticut, Pennsylvania.
  • Vest – West Washington, Montana, Idaho, Arizona, Californien, Oregon, Nevada, Utah, Colorado, Wyoming, New Mexico, Hawaii, Alaska.
  • Midtvesten – North Dakota, South Dakota, Iowa, Indiana, Illinois, Wisconsin, Ohio, Missouri, Minnesota, Nebraska, Kansas.
  • Syd – Arkansas, Louisiana, Mississippi, Florida, Georgia, Texas, Alabama, Oklahoma, South Carolina, Kentucky, Tennessee.

Hver stat fortjener at blive besøgt, USA er et enormt land, som er kendt for en vidunderlig natur, moderne byer, varme mennesker og forskellige traditioner, der alt sammen indbyder til at blive opdaget! Det er en fejltagelse at tænke på de mest kendte turistdestinationer som “The Real America”, fordi det er i de stater der mindst besøges af turister, såsom Midtvesten, at udvekslingstudenterne kommer i kontakt med den rigtige amerikanske virkelighed.