Estland

ESTLAND

Hvorfor ikke gøre Estland med sin farverige og mangfoldige baggrund. Nordisk temperament og hundreder af år med kultur og historie til destinationen for dit skoleår i udlandet?

Estland er så meget mere end Tallinn. Det er den bedst beskyttede og intakte middelalderby i Nordeuropa. De har uberørt natur og verdens reneste luft. Hvide sandstrande og drømmelignende skove med dyreliv, er blot nogle af de få ting, der gør dette land så specielt at besøge.

Du vil opdage at esterne er ægte og ærlige, at de elsker musik og de elsker at synge, især foran et publikum. Faktisk ser Estland national sang og dans som en søjle af identitet. Uanset tidspunktet på året, finder du større og mindre sangfestivaler over hele landet. Når du opdager kulturarven i dette smukke land, vil du blive inspireret af succeshistorien til Skype. Det blev udviklet af estere, som skabte en dominoeffekt for andre stigende estiske iværksættere med den nyeste og bedste idé til startups.

Uanset om du er interesseret i et skoleår, et semester eller en sommerferie som udvekslingsstunden, venter det lille baltiske land Estland. Hvor global tænkning er blevet deres mindset, og vil tage imod dig med åbne arme.