Frankrig

FRANKRIG

I Frankrig vil du opdage, at diskussion er et nationalt tidsfordriv, hvor det at samle med venner for at tale over kaffe på en café er en kunstform. Frankrig er især stolt af sine traditioner, sprog og kultur.

Du vil hurtigt sætte pris på den betydning, der er i de fine måltider som nydes i et afslappet tempo, med en god samtale, kunst, musik, biograf eller mode. På samme tid kan du køre med TGV, et af de hurtigste tog i verden, og se samt mærke hvordan ny teknologi former Frankrig i dag.

Du vil også indse, at der er så meget mere til Frankrig end bare den pragtfulde by Paris. Hver region i Frankrig føles og ser anderledes ud, har sin egen arkitektur stil, sin egen karakteristiske mad og ofte sin egen dialekt. De fleste ASSE-værtsfamilier bor i sådanne mindre byer eller landsbyer.

De franske skoler er blandt de bedste i verden, men selvom de lægger stor vægt på akademikere, vil du stadig finde nogle sports- og dramamuligheder som bliver din “lichi”. Før du ved af det, vil du beherske sproget og kulturens vittigheder med din værtsfamilie og nyfundne venner i skolen.