Programmet

Programmet

Et år eller et semester i udlandet kan ikke måles i dage alene.

Du er kun væk i et skoleår, men oplevelsen vil berige dig resten af livet. At bo i et andet land i et år er noget, de fleste mennesker aldrig har mulighed for at gøre. Du vender tilbage med ny viden, kulturel forståelse, modenhed og livslange venskaber fra dit værtsland. Den sværeste del vil være at forlade din ASSE værtsfamilie. De har deltaget i dit eventyr og lært af dig, som du vil have lært en masse af dem.

Dit udvekslingsår vil ikke koste mere end et år derhjemme. Tro det eller ej, det er sandt. ASSE-programmer tilbydes til kostpris. Din værtsfamilie betales ikke for at være vært for dig (undtagen i de europæiske sommersprogsprogrammer). Din ASSE værtsfamilie vil betale dine måltider og logi. Til gengæld deltager du som et ansvarligt familiemedlem, tager din andel af normal husarbejde og tager del i familieaktiviteterne.

Selvfølgelig skal du bruge lommepenge ligesom du gør her. Du er fuldt dækket i tilfælde af sygdom, ejendomstab eller anden nødsituation, fordi alle ASSE-programmer omfatter sundheds-, rejse- og ansvarsforsikring.