Rumænien

RUMÆNIEN

Navnet “Rumænien” har sproglige bånd til ordene “romersk” og “Rom.” Romerne besatte faktisk det område, der nu er Rumænien. Rumænerne sporer deres stærke latinske arv til et førromersk folk, der besatte deres område og hvis bosættelser stadig afsløres af arkæologer.

Rumænien er ikke kun berømt for Dracula og vampyrhistorier. Landet har stor naturlig skønhed, mangfoldighed og en rig kulturarv, der inkluderer feriefejringer, folkemusik, musik og utrolig mad. Du finder fortryllende slotte og paladser, der blev bygget helt indtil det 20. århundrede, et uspoleret landskab med landsbyer, der ser ud til at være bragt tilbage fra fortiden, historiske byer, majestætiske bjerge, Sortehavet og den travle moderne hovedstad Bukarest.

Rumænere er af natur kærlige, varme, gæstfri og legende med en medfødt humoristisk sans. Når du lever som en af ​​dem, vil du nyde lækker mad kogt i lerpotter og elkedler. Du kan spille fodbold eller oina, et rumænsk spil, der ligner baseball, prøve den følelsesmæssige og unikke oplevelse ved at besøge de sjældne og smukke malede ortodokse klostre i Bucovina, eller gå til opera, teater, film og folkeshows. At vælge at studere i Rumænien som en ASSE-udvekslingsstudent er det bedste valg, du nogensinde vil tage.