Sverige

SVERIGE

Hvordan beskriver du et land, der har givet verden vikingerne, Nobels fredspris, Abba, små svenske kødboller, IKEA, Volvo og så meget mere?

Sverige er fødestedet for ASSE International, på det tidspunkt American Scandinavian Student Exchange, og er et land med en utrolig naturlig skønhed. Slående grønne skove, der dækker mere end halvdelen af ​​landet, dybe dale, hvide snedækkede bjerge i vest, strålende blå søer og floder giver Sverige en fornemmelse af ren åben plads og frihed året rundt.

Kombineret med denne naturlige skønhed er moderne byer som Stockholm, Malmø og Goteborg med sociale – og miljøbevidste borgere, stolte af deres progressive ideer. Charmerende øer med små røde huse prikker Stockholm skærgård med opfordring til øhopping.

I dette multikulturelt samfund finder du af at den traditionelle kaffepause, fika, som handler om socialt samvær, kan nydes flere gange om dagen. Du finder også ud af, at svenskerne elsker traditioner, fra Lucia-festivalen til den festlige begivenhed påskedag og midsommer, den vigtigste ferie i Sverige.

Kom til Sverige som ASSE-udvekslingsstudent og tilbring de lange lette sommernætter udendørs med svømning, vandreture eller bare besøge familie og venner. Nyd livsstilen i en region, der siges at have flere både end biler, men alligevel stadig har alt det moderne.