Tyrkiet

TYRKIET

Efter at have været påvirket af osmanniske, europæiske og mellemøstlige traditioner, er Tyrkiet en mangfoldig nation, næsten 10.000 år gammel, med en mange facetteret, levende kultur. Pakket med historiske steder og arkæologiske vidundere, legemliggør Tyrkiet mange ekstremer fra både østlige og vestlige kulturer i en utrolig mangfoldig nation med Istanbul, den eneste by i verden, der ligger over to kontinenter, som det kulturelle og finansielle center.

Tyrkiets charme ligger et sted mellem dets fantastiske landskaber som Cappadocia og de hjertelige lokale, som altid er klar til at chatte over et çay. Ordsproget “En kop kaffe forpligter et til 40 års venskab” fastgør de vanedannende egenskaber ved den tyrkiske livsstil, som folk nyder at være velsignet med. Det er et land med gamle bazarer og smukke sandstrande, storslåede ruiner og taggete bjerge – og som er ivrig efter at sikre, at besøgende elsker det så meget som de lokale gør. Familiekulturen er stærk i Tyrkiet, og du vil blive hilst velkommen til en udvidet familie, uanset hvor i landet du befinder dig.

Bliv en ASSE-udvekslingsstudent i Tyrkiet og se selv, hvorfor det siges, at landet har de kombinerede egenskaber fra tre af verdens kontinenter: Europa, Afrika og Asien.